EymenTuana Ctesi günü dr muaynem var tam 9+1 olcam Acaba cinsiyetini görme gibi bi durum olabilir mi ?
Tutku92 EymenTuana amerikadan doktor gelse göremez, canım. Mümken değil😂😂 daha 14 haftalığım benikmi kendini saklıyor.
Zeyk Sesem 😂😂 bir de 9 haftalık falanken bebegin hareketlerin hisseden anne adayları var onlara da bir başarı ödülü verilmeli
Felipe Canım erkek ve kız organları 12 inci haftada bile yeni oluşuyor ve birbirlerine çok benziyorlar benım 12 de tahmin yürütmüştü doktorum 16 da da kesinleşti.. sabırlı ol diyeceğim ama ben de cok aşırı merak ediyordum seni anlıyorum. rabbim gönlündekini nasip etsin 🤲🏻
Sesem Zeyk Evet kelebeğin kanat çırpışı gibi bir his oluyormuş o haftalarda ben inandım gibi oldum bir ara 😀
Zeyk Sesem hahaha :))))))) ben ikna olamadım bakalım şu karnı 5 aylık gibi olup gaz olduguna inanmayanlar (9-10) haftalıklar var ya onlar biraz daha ugrasırlarsa başaracaklar ama :)
EymenTuana Bebeğin cinsiyetini asırı merak ettiğim doğrudur biri öle yazmıstı ona istinaden böle bi soru postu açtım kızlar komik bisi göremedim ama neyse