Ky2406 31 haftalık hamileyım kızlar 2 gündür ateş basıyo durduk yere terliyorum mide bulantısı oluyor doğalmı bunlar
HandanKiliaslanAkubuk Ky2406 bende 30+2 yim ter içinde kalıyorum nefesim kesiliyor artık sıcaktan.Askılı ile geziyorum herkes kızıyor ama yapacak bişi yok sıcaktan öleceğim inşallah normaldir
Snamp Ky2406 bende 33 haftalık olduk aynen 2haftadir ateş basması terleme çok oluyor ellerim ayaklarım yanıyor sanki mide yanmasi vardı zaten daha da çoğaldı
Sarayhelvasi Benimde ayaklarımın altı yanıyor bende bütün 31 oldum😰 kendime hiç acımıyorum hep ayaktayım mutfakta falan baya uğraşıyorum dün ayağımın sol bileği şişmişti.. yürüyecek alan da yok burada 🙁
Busraaras Hanımlar bende de başladı ateş basma sıcak basıyor çok elim ayağım şişmeye başladı yavaş yavaş şimdiden sizdede oluyor munel ayak şişmesi şimdiden 30+5 haftalığız bu arada 🌸☺
Twinsmother Busraaras bendede o haftalarda başlamıştı ara ara şişiyordu. Şimdi 33+4 haftalığız şimdi felaket şişiyor çoraplar iz filan yapıyor davul gibi oluyorlar 🙂 ateş basmasında var 🙂 herhalde yaklaştıkça oluyor herkeste 🙂