Minnosannesi0 Esrala canimoglum53 Beyzanurlina kızlar hani arkadaş 31. Hafta demiş ya sizin ki 30+... mıydı bu kilolardayken 31+... mı ?
gulkara Minnosannesi0 benim de 29+4 te 1150 idi Dr. normal diyor ama burada yazılanlara göte çok büyük fark var 😔
Minnosannesi0 Minnosannis1 bilmiyorum canm sürekli bir hafta normal kilo alırken diğer hafta almıyor 😔 bu hafta son kontrole gideceğim herşey kontrol edildi ama hiçbir sorun çıkmadı
Minnosannesi0 gulkara İnan bende bilmiyorum kuzum 😔 ama ultrasonlarda çıkan kiloya güvenmiyorum ben ablama 4 kilo doğacak dediler 3,300 doğdu kuzenime küçük bebek dediler onun da söylenilenden 450 gram fazla doğdu 🤷🏻♀️
Egeymen Minnosannesi0 aynen öyle oluyo genelde oğlum 29 haftalık doğdu doğuma girmeden önce ultrasonda 980 gram görünüyordu aynı gün 1400 gram doğdu ultrasonda fark oluyo
gulkara Minnosannesi0 ben de anlamadım ya. Normalde önden gidiyordu iki hafta kadar rahatsızlandım çok yememe dikkat etmedim bebek normalde önden giderken birkaç gün geriye düştü şimdi yakalayamıyorum o açıklığı
gulkara Egeymen Egeymen ya çok ilginçmiş. Ben iki Dr. a gittim ama Dr.umdan memnun kalmadığım için farklı hastaneye de gittim heralde yanlışlık yoktur
Minnosannesi0 gulkara beslenmene dikkat et bende riskli gebeyim bir hafta 200 gram alırken bir hafta 50 gram alıyor ☹️
Egeymen gulkara doktorla alakalı değil ultrason cihazı 5 dk arayla bile bazen farklı ölçebiliyo ölçümü Bi çok şey etkiliyor bebeğin pozisyonu bile etkiliyomuş kilo ölçümünü bize doktor öyle demişti
Brnsl 31+6 da 41 cm 1717 gramdı kızım 33 olduk şu an almıştır daha da. Minyon olacak senin kızın dedi doktorum. 3500 doğar en fazla dedi ben de minyonum. Minyon diyince gerilik falan var sandım doktorum anlamış sanırım suratımdan sana benziyor işte dedi 😍