Alarasel Gizemkara21 erkek drlar her zmndaha anlayışlılar 😊👍🏼Bizde önce kadın dra gittik annemin arkadaşı diye ona rağmn oldr asık sırtlıki bişi soruyosn ters ters cvplar falan😡
Gizemkara21 Alarasel bence oda utanma ile alakalı. Ben utanmam ama görümcem asla erkek doktora görünmem utanırım diyo
Alarasel Gizemkara21 ya bn hamileliğim boyunca bi kere bi muayene olmadm🙊😀 ama olmk gerekseydi drma güveniyrm sonçta sağlk bu ve hiç önmli olöazdı evet bnde kadın drda olsa çekinirdm ama erkek olmasıyla aşakalı drğil çünkü biliyrmki asla o anlamda bakmaz yani
Nilll Gizemkara21 Benim de eşim kontrol amaçlı gitti ve benim de eşimle kadın doktor ilgilendi. En iyi doktor oydu ne yapmalıyım sırf kadın orasına ekleyecek elliyor kontrol edecek diye yollamasa mıydım o doktora? ya yapmayın lütfen elle muayene etsin bunda ne var sağlık problemi varsa neresiyle muayene edecek ayaklarıyla mi? Sizde eşiniz gibi düşündüğünüz sizin size saçma gelmiyor kadinin kadın doktora erkeğin ise erkek doktora muayene olması düşüncesi. Ben çok saçma geliyor
Tazeanne0134 Gizemkara21 bak tatlım alanında iyi bi kadın doktor varsa bende kadını tercih ederim ama 2 seçenek var alanında iyi olan erkek kötü olan kadın ben erkeği seçerim sonuçta sağlık bu ama dediğim gibi alanında iyi olan kadın doktor varsa bende kadını tercih ederim
mrvdiinc Çok şükür kocam böyle bi insan değil 🙏 onun doktor olduğunı görevini yaptığını gayet iyi biliyor.
Gizemkara21 mrvdiinc Çok şükür kocam böyle bir insan değil demek yerine. Çok şükür benim eşim böyle düşünmüyor demeniz daha doğru olur!!
Alarasel mrvdiinc ay çok şükür sorma öyle bi insnla yapamazdm bn ztn ya yapamazdm böyle biriyle yani bi dr için ha senin atıyrm koluna bakmş ha oraya aynı şey bu her bilinçli ve mantıklı insn düşüneblr bnce
mrvdiinc Gizemkara21 aa pardon doğru düşüncelerde olduğunu, öyle bi insan olmadığını söyleyerek hata yaptım. Çünkü kıskanması, azarlaması, eski çağlarda yaşarmış gibi davranması gerektiğini söylemem gerekiyor haklısın.
Gizemkara21 Alarasel öyle biriyle? Az önce ki hanımefendiyi uyarmıştım sizde aynı tabir de hitap etmişsiniz ayıp
mrvdiinc Alarasel öyle bi insanla kimse yapamaz bence canım gereksiz kıskançlıklar, biraz gerçekleri görmek gerekir ya doktor bu yoldan geçen elin adamına biyerlerimiz açmıyoruz sonuçta.
canimoglum53 Gizemkara21 bende asla erkek doktora gitmem cok dilim yandi onlardan. Herkesin tecrubesi farkli kuzum. Doktorun kadini erkegi olmaz tabiki ama biri kadindan memnun kalmaz birdaha gitmez. Bende erkekten kalmadim(farkli branslarda da denedim) bidaha tobe gitmem erkek doktora :)) kadin doktorlarla daha iyi anlastim. Bu tamamen sans meselesi benimki denk geldi yani. O yuzden deneyimlemek onemli :)
Alarasel Gizemkara21 bn bu tarz düşünen yani bir drn böyle düşünebileceğini düşünen bir insnla yapamam orda bunu demek istedm
Alarasel mrvdiinc hah yani bazıları sanki tövbee dırdk yere açıyoz gibi düşünüyoşar ona sinir oluyrm bn işte 🤣 ya dr ha senin orana bakmş ha göbeğine aynı şey ya bunun aksini düşünmz yani
Selay Gizemkara21 benim eşimde çok karşıydı ama annesi ikna etti. Dinler annesini inşallah ikna edersiniz sizde 😊
mrvdiinc Alarasel doktorun erkek olmasa da doğum sırasında orda erkeklerde oluyor o zaman ne olcak evde doğuralım o halde eşimizi kıskandırmayalım çok önemli 😂
Gizemkara21 Alarasel mrvdiinc Siz de postum da iyi kaynaştınız he 😀 çay da ister misiniz 😀 kaynanam urfalı ordan kaçak çay getiriyor o kadar güzel ki anlatamam isterseniz demleyeyim 😀