Nurusluu13 Gebelik testi yaptım ama çok silik çıktı ışığa tutunca daha net belli oluyor resmini paylaşamıyorum nasıl paylaşabilirim.
Tugce1803 Nurusluu13 hızlı resim yaz sonra resmi yükle yükledikten sonra da altta forum diye yazıyo onu koplayıp buraya yapıştır
Merryy Nurusluu13 canım benimde öyleydi çok silik çıkmıştı hatta eşime gösterdiğimde göremedi ben çizgiyi gösterince farketti o gün kan verdim 7.4 çıktı daha çok yeniydi inşallah vardır kan ver en net o şekilde belli olur hayırlı olsun ☺️
Esmayusuf33 Silik olmasinin nedeni daha yeni bir gebelik olmasi 3 haftalik falan olabilir sen yinede bi doktora gidip beta hcg yaptir net sonucu alirsin ordan canim hayirlisi olsun :)
Nurusluu13 Tugce1803 ben hızlı resime giriyorum ama sonraki işlemleri yapamıyorum çıkmıyor yüklemeyi çok istiyorum
Aksy Benimde silik çıkmıştı. Oturup 45 dakika çizgiye baktığımı hatırlıyorum. Bir ara şaşı mı oldum acaba diye bile düşünmüştüm. Ama silik çizgi yeni hamilelik demekmiş öğrendim 😊😊
Deletedmom6 Nurusluu13 Hızlıresime girdin foroğraf yükle var galeriden fotoğrafı yükle alttaki yükle butonuna bas sonra resmin altında resim linki yazıyor onu kopyala buraya yapıştır..