Minnosannesi0 Kızlar beni mutlaka hatırlarsınız bebeğim az kilo alıyor demiştim Sonra bir hafta geçince iyi olmuştu. Baştan anlatayım bebeğim 12 günde sadece 50 gram almıştı doktorlar bebeğimin karnımda kalbi durabileceğini söyledi gelişmediği için bakın zayıf olduğu için değil. 1 hafta kontrol edelim dediler. Neyse çok şükür 1 hafta içinde 160 gram almıştı herşey yoluna girmişti bu hafta yine kilo alımı yavaşlamış haftada 30 gram almış doktorum birşey demedi bu sefer haftaya yine çağırdı beslenme konusunda hala çok güzel şekilde besleniyorum herşeyi yiyorum ama neden böyle oluyor sizlerin 31. Haftada kilosu kaçtı ? Yada böyle bir durumu hiç yaşadınız mı şuan 31. Hafta 1400 gram bebeğim. ( şimdi burda gelip bebeğin zayıf değil kilolu bebeği napacaksın sağlıklı olsun vs. Demeyin lütfen 🙏🏻 istegim kilolu zayıf bebek değil zaten benim de her anne gibi İstegim sağlıklı ve zamanında yavruma kavuşmak 😔 )
canimoglum53 Minnosannesi0 benim 31.de 2060gr di. Ama biz esimle cok yapiliyiz ona baglamisti doktor canim. Kuzenim benden 1 hafta onde 32.haftada 1700du bebisi. Yapisal ve genetik sanirsam. Hic canini sikma. Umarim saglikla kucagina alirsin
07052019 Minnosannesi0 bebeğe giden kan akışı kontrol edildi mi, onunla ilgili bir sıkıntı olabilir mi acaba?
Hln-dyr 31. Haftada 2. 300 gr di. Genetik bence boyle şeyler. Ablalarımın bebekleride kilolu dogmustu. Kilo alsın diye uğraşmadım hiç