cerrah61 Raniniii en kısa sürede icine sineni bulursun insallah canimm ben memnunum doktorumdan tavsiye ederim
Raniniii cerrah61 sagol tesekkur ederim insallah en olmadi devlete gidicem onca hazirlik yaptik ama nasip
Tuba-25 Mervisko medicalpark hastanesi zekeriya güner. Cok memnunum ama hastane direk özel. Devlette anlasması yok. Muayene 200 tl
Kbrbydkk Tugce1803 merhaba, ben Ayşe hanıma yeni başladım ikidir gidiyorum iyi bir doktor ama Hayri bey ve diğer bayan doktorla arasında çok fazla ücret farkı var. Siz nasıl buldunuz bu doktoru? Riskli gebeyim acaba ilgisi nasıldır?
Duygu35 Mervisko doçent doktor Ali İrfan Güzelw gidiyorum kendi muayenehanesi doğumumda medifema hastanesinde olucak 🤗
Akannaka Syma95 muayene 115 tl detaylı ultrason hastanede cok pahalı doktorum daha uygun yerler var dedi alsancak mr da cektırdım 150 tl
Msnonstop @Duygu35 muayene ucreti ne kdar? Ve dogum ucretini konustunuz mu? Gaziantepten geldigini duymustum.
Duygu35 Msnonstop evet canım önceden de burdaydı gitmişti geri geldi muayene ücreti 400 tl doğum ücretide hangi hastanede olacağına göre değişiyo ben 4 bin ödeyeceğim birde eski hastasıyım zaten o yüzden indirimde yaptı
Snmkrt01 Selam ben çankaya tip doktor alev timur a gidiyorum ilgisi güler yüzü her zaman ulaşabilmek olsun her konuda içim rahat bende tavsiyeler üzerine onu Sectim iyi ki diyorum muayene 85 lira bu arada kendisi de dalında en iyilerden