Benimcanimoglum_55 Kizlar doğumumla sinavim arasinda 3 gun var ve bu sinavi gecmem lazim yoksa okulum degisecek .. normal dogum cok istiyorum ama vajinamda varis var biraz zor o yüzden kanama olabiliyormus dogum esnasinda . Doktorumla henüz konuşmadık doğum şeklini ama sezeryan derse de illa normal dogum diyemiycem varisten ötürü.. Sorum şu sezeryandan sonra kac gunde toparlanirim 2 saat boyunca oturabilir miyim sıkıntı yasar miyim ?? Doğum düşünmeyi bırakıp sınav stresi yaşıyorum resmen sınava çalışmaya calisiyorum ama belim ağrıyor bir saat sonra .. Ne yapmalıyım fikirlerinize ihtiyacım var ..
Minigimvebiz Benimcanimoglum_55 hocam adaylık sınavından bahsediyorsunuz galiba durumunuz iyi olursa sınava girin tabi ama raporlu olup da girmezseniz okulunuz değişmez, sınava gelecek yıl girersiniz
Tugcekocayigit Benimcanimoglum_55 isterseniz doğum izninde olduğunuzu dilekçe ile ilçenize bildirip sınava girmeyebilirsiniz hocam, hakkınız yanmaz okulunuzda değişmez.
Sakura-chan Benimcanimoglum_55 sıkıntı olmaz sezaryene karar verirse daha erken alır zaten tahmini doğum tarihini beklemez . Sınava kadarda ayaklanırsın
Sebogelin Benimcanimoglum_55 sezaryen doğum yaparsanız ve son gününüz 4 aralıksa zaten sezaryeni 38 en geç 39.haftada yapıyorlar. Bu durumda siz sınav tarihine kadar çoktan toparlanmış olursunuz
[silindi] Merhaba öncelikle bebeğinize sağlıkla kavuşursunuz inşallah. Acaba doğum dolayısıyla rapor gibi bişey alma şansınız olmaz mı sınavınızı ertelemezler mi?
Benimcanimoglum_55 [silindi] suan dogum izindeyim rapor alınır mi bu durumda bilmiyorum acikcasi araştırmadım
Benimcanimoglum_55 Minigimvebiz hocam basvuru yaptim sinava seneye tek hakkim kaldigi icin bu sene girip geçip kurtulmak istiyorum seneye cocuk olucak okula gidicem çalışamam şimdi evdeyim biraz biraz çalışabiliyorum.. tek sıkıntım sınav anında 2 saat boyunca ağrım acım olur mu
Minigimvebiz Benimcanimoglum_55 hmm anladım hocam o gün kendinizi dinlemeniz lazım iyi hissederseniz yaparsınız diye düşünüyorum
Filiz_ Ben ikinci gün oturmaya başlamıştım. Doğumdan sonra bol bol yürü ayrılan çabuk geçer ve çabuk toparlanirsin. Herkesin bünye aynı olmuyor tabi ama 3 gün sonrasında 2 saat kadar oturabilirsin diye düşünüyorum. Rabbim yardımcın olsun ins.
Benimcanimoglum_55 Filiz_ çok teşekkürler.. Bende toparlanirim insallah 3 gun önce filan gelse bile arada 1 hafta oluyor insallah toparlanirim .. bazıları 15 gun kalkamıyor ama ben çok kilo almadım zaten insallah ağır gecmez
Firdevsi Doktorunla konuşup doğumu sınavdan sonra ertelemeye çalış bence canm ameliyattla sezeryqnlı halinle 2 saat oturmak çok zor ki normal olsa bile dikişin olursa oturtamazsın okdr süre
Benimcanimoglum_55 Firdevsi ama son doğum tarihim 4 aralık.. birde şuan doğum izindeyim 4 aralıkta doğum yapmazsam o bile sıkınti cunku milli eğitim araştırıyormuş..
Benimcanimoglum_55 Firdevsi karnim burnumda oturmak inanın daha zor şuan 36. Haftadayım ve 1 saat zor oturuyorum belim ağrıyor hemen
Benimcanimoglum_55 Tugcekocayigit hocam öyle bişey var mı gerçekten? 2 kez girebiliyor muyum yani .. ama adaylik süresi en fazla 2 yıl diye biliyorum
Benimcanimoglum_55 Sakura-chan insallah ama hakkım gizli kalırsa boşuna o strese girmek istemiyorum öyle bişey var mı ki
Tugcekocayigit Benimcanimoglum_55 hocam sınav klavuzunu okuyun bir de ilçenizle görüşün. Mazeret bildirecekler için 15 i son gün diye biliyorum
Benimcanimoglum_55 Sebogelin daha doktorum net bişey söylemedi haftaya gidicem doktora .. Insallah toparlanmış olurum ya ..
Benimcanimoglum_55 Tugcekocayigit okudum klavuzu ama net bişey yazmıyor 2 hakkımızda saklı kalmıyor sanırım
Tugcekocayigit Benimcanimoglum_55 ben de girmemeyi düşünmüştüm hocam 37 haftalık olacağım o zaman ilçe milli eğitim hak kaybı olmaz demişti