Bebisimyolda Merhaba kizlar 23 haftalik oldum ve sancim agrim cok fazla karın kısmında neden oluyo bilmiyorum normal mi degil mi korkutuyo beni
online_mom Bebisimyolda bendede o dönemlerde çok oldu ama doktor hemen gel bakalım demişti sorun çıkmadı çok şükür.magnezyum verdi düzeldi.istersen doktoruna yaz yada git.genelde çağırıyolar şiddetli ağrılarda çünkü 🌸
Duygu19031903 Bebisimyolda magnezyum la geçiyor. Sodada iç canım. Ama doktora sor önemli biseyde olabilir. Ben 29 haftafa senin gbi sancım ağrım oldu nst ye bağladım cidden sancım çıktı. Yatıyorum. Progestan kullanıyorum bife oda böyle seylere önemli
Symsglm Bebisimyolda 25 haftalık hamileyim sabahtan beri benimde çok ağrım var. Ayaktayken sanki karnımın altı çatlayacakmış gibi ağrıyor. Yatıncada ağrı var ama ayaktaki kadar şiddetli değil. Doktora gittim magnezyumu 2 defa iç dedi. Senin ağrın nasıl tarif edermisin
Bebisimyolda online_mom oyle mii olmadi oyle yapim yazinca pek donmuyo gecen kontrolumde cok sancim oldugunu hatta gece uyuyamadigimi soyledim ama cok ayakta kalma dedi sadece olmadi gidim tekrar dayanilcak gibi degil bicak saplaniyo sanki tesekur ederim bu arada
Bebisimyolda Duygu19031903 gittigimde sorim magnezyum vermedi bana insallah onla gecer bana son gttigim de bebek gayet iyi ayakta cok kalma dedi bisey vermedi
online_mom Bebisimyolda hatta çok korktum aradım hemen gel ne duruyosun demişti ama bişe çıkmadı.eger çok ağrın varsa serum takalım dedi istemedim magnezyumla geçti.bide ayaklarını sıcak tut,otururken uzat öle otur bunlarda rahatlatıyor 🙏🌸
Duygu19031903 Bebisimyolda magnezyum nasıl vermezli ama bana 18 de falan vrtdi. Senin kasılmalarında çok olur krampta
Bebisimyolda Duygu19031903 ya agri ve sancidan surekli gozlerim dolu dolu aglamamak icin kendimi zor tutuyorum gidicem bakalim ne dicek
Bebisimyolda Duygu19031903 gittim canim enfeksiyondan dolayiymis antibiyotik ve agri kesici verdi gece 3de geldim eve cok kotuydum
Bebisimyolda Duygu19031903 ya doktor o kadar sacmalamis ki sonuclari hemsireye bildirip doguma gtmis biz orda beklerken soramadim😑
Duygu19031903 Bebisimyolda aaaa . Ya kaç haftalık olmıssın canım bi magnezyum vermemis yani anlayalamdım
Bebisimyolda Symsglm benim bicak saplaniyo sanki cok oturunca ozellikle veya ayakta kalinca ben de enfeksiyon var ya ondan mi diye supheleniyorum ama magnezyum da kullanmadim oda olabilir mi diye dusunuyorum ayrica