Seda_123 Per_i9 1 adet haşlanmış yumurta 2 adet ceviz kibrit kutusu kadar peynir 7 adet zeytin domates salatalık ve tam buğday ekmeği veya çavdar ekmegi açık çay
cankubra Per_i9 banada bir ara tiksinme geldi ama kendimi zorladım haftada 3 4 kere yemeye çalışıyorum ☺️
Duygu19031903 Per_i9 yumurtta rn çok yiyeceğin sey olsun canım. Tabiki haşlanmıs. Bol peynir domattes artık sağlıklı değil bence öyle ben sonrasında ceviz muz tüketiyorum
Esraygtf Seda_123 yiyeceklerle birlikte içtiğiniz çay tüm demir alımını öldürür. Yemeklerden en az 1-2 saat sonra cay icmelisiniz:)
Cocomarshmallov Kesinlikle yumurta olmazsa olmaz özellikle haşlanmış👍🏻 Beyaz peynir, Zeytin, salatalık, kaşar peynirli tost, bal, bir bardak süt 2-3 dilim ekmek tabi ben bu şekilde besleniyorum hep
Seda_123 Esraygtf Valla diyetisyenin bana verdiği kahvaltı öğünü böyleydi canım 😁Valla çay içmeden de yapamıyorum tiryakisiyim resmen 😁Çok çay icerim ama yinede bana bi sıkıntı yaratmadı şimdiye kadar kansızlık yapar diyorlar ama benim kanım gayet normal
Esraygtf Per_i9 evet banu çiftçinin bir videosunda görmüştüm yemeklerden 2 saat sonra içebilirsiniz diyordu
Esraygtf Duygu19031903 süt içiyorum bende genelde 🤷🏼♀️ Yada ıhlamur falan yapıyorum cok cayla aram iyi değil zaten bana sıkıntı olmuyor😂
Duygu19031903 Esraygtf sütlede kahvaltı olmuyo be canım😔 zaten çok peynir yiyorum bide süt içtim bi kaç içim bayıldı. Ben olursa sonra içiyorum