Rukenkumsal Arkadaşlar merhabalar dr kaza geçirdiği için randevular iptal bana önereceğiniz iyi bir dr var mı ? Konyaaltında oturuyorum
Aysegull00 Rukenkumsal canım vitale hastanesine gidiyorum özdileğin hizasında istersen oraya gidebilirsin ali fuat hocaya gidiyorum tavsiye ederim harici meydan tıpta güzelmiş ama oraya gitmedim ben
FerhanSerkanEilmez Rukenkumsal bende vitaleye Ali fuat beye gidiyorum ama konyaaltında yakın istiyorsan olimpos da Şerife Hanım var oda iyiymişşş
Annikko Rukenkumsal canım ben uncalı meydan hastanesıne gidiyorum hayrıye hanıma cok hos ve ılgılı bır bayan tavsıye ederım
Kvsraykt Rukenkumsal Özdilek AVM nin yukarısında hemen Kepez nüfus müdürlüğünün karşısında internetten de bakabilirsin konumuna
Aysegull00 Rukenkumsal özdilek yolunda mimar sinan kongre merkezi var onu geçince opetin yanı çok memnunum doktorumdan ilgisi çok güzel koray dumanı da önerdiler aynı hastane de ama ben bunda başladım devam ediyorum
Balimkizim Rukenkumsal medstar hastanesine gitmelisin kesinlikle bende vitaleye gidiyordum ama memnun kalmadim ünal yirmibeş var mutlaka gitmelisin veya nilsem eraslan var tavsiye ederim
YazCilegi Rukenkumsal Perge bulvarında. Yörükoğlu kavsagının aşagısında kalıyor. Bende oraya gidiyorum Müjde şekerogluna. Medstar ın bütün doktorları cok iyi. Hastane olarak nerdeyse doğum hastanesi oldu diyolar.
Melikee Medstar Antalyada Gülnur hanıma gidiyorum ilgili hastahane temiz görünüyor şimdilik memnunum yakınsan değerlendirebilirsin