Sakura-chan Sinemksk haftan kötü değil bak 25 i de geçmişsin şükür bebeğin kilosu da iyi benim kuzenim 800 gramdı . Allahın izniyle küvezde mis gibi bakarlar kucağına da sağlıkla verirler inşallah
Ultraslan40 M_agayeva bizim küçük olduğu için biraz sıkıntılar oldu oluyor da küçük doğduğu için normal diyor doktorlar ama yine de bugünümüze şükür diyorum 🤲
miine Üzülme neolur canım annemiz❣ bende 950 gram doğmuşum 3 ay kuvezde almisim bak.simdi büyüdüm de.hamileyim ❣ dualarim sizinle güzel düşünelim guzel olsun 🙏
Nursan Sinemksk rabbim bebeğini korusun sağlıkla kucağına almak nasip olur inşallahh🤲🤲❤️Bol bol dua edin üzmeyin kendinizi Allah yardım edecektir size 🤲 kaç haftalık doğum yaptın ?
aliayse20 Sinemksk Allah tez zamanda kavustursun evladini sag salim kucagina almak nasip olsun insaAllah uzulme onun sana ve dualrna ihtiyaci var 💕
Elcinttk Sinemksk kıyamam canım benim üzülme benim arkadasında 1 kg dogdu 1 ay kuvezde kaldı şimdi tosun gibi hiçbir sorunu yok.inş bebeğinde bir an önce toparlayacak dualarımız sizinle
Basaaak Sinemksk üzlme lütfen bana doktrm demiişti 600 gram bebekler yasıyor demsti benmde erken dogm rıskım var 24+4 gunlugm yatyrm sürekli . Ümitsizlge kapılma ki bebeginde sana baglansın
Tgcmmm Benim arkadaşımın kardeşide 26+4 te doğmuş küveze bile girmemiş 20 yıl önce. Annesine vermişler pamuklara sarıp bakmış. Kalbini ferah tut iyi şeyleri dillendir hep Rabbim kucağına alıp çıktığın günleri de yazmanı nasip etsin..
Rengininucuzleri Allahım en kısa sürede sağ salim bebeğine kavuşmayı nasip etsin. Seni o kadar iyi anlıyorum ki. 10 gün önce 30+6 da üçüzlerimi doğurdum. O yoğun bakım önünde ufacık bir bilgi için beklemek o dikişli halde. Bir iki dakika görebilmek için acıdan bayılacak olsan bile sesinin çıkmaması. Allahım dedim annelik ne zormuş nasıl bir kalp çarpıntısı. Ama korkma. Bol bol dua et. Lohusa duası tutarmış Allah çok büyük. Ben de hem kendi bebeklerime hem senin bebeğine dua ettim. Çeken anlar sadece. Allahım kucağımıza sağ salim almayı nasip etsin.