Canimoglumkubra BhrBrfn herkese hayırlı doğumlar sağ salim kucağımıza almayı nasip eylesin Rabbim inşallah 🙏
Sevey BhrBrfn Ben genel olayım diyorum kalp çarpıntım var heyecandan mı korkudan mı bilmiyorum birde aksilik çıkmasın diye ilk spinal olmuştum
BhrBrfn Sevey yengem genel olmustu memnun degıldı ondan bende yıne spınal olucam 😊ilkide spınaldı benım
Ozge69 Benimde 15 kasim ayni gerginkik heycan korku merak hepsi ic ice dogumdan sonra yazin bize belki.biraz icimiz rahatlar. Sezeryan okucak bakalim nasil gecicek:))
Ozge69 Htcakn erkenndegil korkmayin ben suan 37 haftamdayim bende 38 haftamda sezeryan olucam. 15 kasimda insallh Benimde korkum heycanim hep ic ice. Siz hayirlisiyla bebginizi kucaginiza alin bizimlede paylasin duygularinizi mutlaka cesaretimiz olsuj.
Htcakn Ozge69 çok korkuyorum küveze girmesinden yada bişey olmasından inşallah sağlıkla gelir bebegim hepimiz kavuşuruz inşallah birbirimize dua edelim
Gulay_046 Htcakn Allahım sağ saglim bebeğini kucağına almanı nasıl etsin her annenin hayali yavrusunu kucağına almak inşallah sende alırsın icini ferah tut💞🙂
Devden 11 kasımda sezeryan 36+5 de olucam 36 haftada kilomuz 2460 karaciger kolestazi oldum geçen hafta. Inşallah sağlıklı doğar ve sütüm gelir. Zorlu hamilelik sonrası korkuyorum surecten