Cgdmkrkmz Merhaba hanımlar ben vm Medical park Pendik halide hanıma gidiyorum ve doğum ücretleri herkese farklı mı söyleniyor
busrabusr Cgdmkrkmz Ayy ben de Halide Hanım’ın hastasıyım mükemmel bir doktor🙈 ama henüz benim de fiyatlandırma ile ilgili bir bilgim yok
Cgdmkrkmz Özel sağlık sigortam var o sebeple bile normal SGK ya göre iki katı oluyor anlaşmaları o şekildeymiş. Sizler ne kadar ödediniz ekstra ücret çıkardılar mı taburcu sırasında?
Semaslmz Merhaba bende Halide hanıma gidiyorum. En son 1 ay önce 4.300 tl fiyat verdiler normal dogum için benimde özel saglık sigortam var ama sgk lı fiyatlarla aynı gibiydi.
Ozgesn Banada aynı dediler . Sigortalıyım sonra araştırdık özel bölge hastanesi Pendik te 3000 tl fiyat verdiler orada yapacagım benim zorunlu sezaryen oğlumda bölge de doğmuştu sezaryendi bu da zorunlu sezaryen olacak 🙏
Semaslmz Cgdmkrkmz sezeryan fiyatımı verdiler acaba size zaten fiyat konusunda çok tutarlı olduklarını düşünmüyorum her seferinde değişiyor.
Cgdmkrkmz Semaslmz hayır normal ve zorunlun sezaryen fiyatı bunlar ikisi için de aynı fiyat veriyorlar bu arada. İsteğe bağlı sezaryenden hiç bahsetmediler bile :)