Selvaelyenn 33 haftalık hamileyim. Sağ tarafımda ğöğsümün altı avuç ortası kadar biryer aşırı derece yanıyor uyuşuyor karıncalanıyor bazen dokunulmuyor bile çok acıyor. Sadece o bölgede var başka biryerde olmuyor. Günde 5-6 kere oluyor o bölge yanıyorr karıncalaşıyor. Sanki yara var gibi. Sağ tarafıma yatamıyorum bu sebepten. Sizce normal miii bu yaşayan var mı.
Selvaelyenn defne55 ama bu bi bebek baskısı değill. Bebek hareket ediyorken tamam anlarım anlıyorumda zaten bebek elini kolunu dayadığı zaman. Bu değişik birşey. Ben mi panik yapıyorum blemiyorum🙊
defne55 Selvaelyenn baskı için sadece elini yada kolunu çıkarması gerekmez ki ayağıyla midene doğru ittirir sen bu dışardan hissetmezsin ama içerden yanma acı yapar 🙂 benim sanki biber sürmüşsün gibi yanıyor bazen elimi bile süremiyorum
Filiz_ Bende de var aynı ağrı uyuşma. Bebeğin ayakları da tam orada. 35 haftalık oldum bebek büyüdükçe ve tekmeledikçe ağrı daha da artıyor 😭 uykularım kaçar oldu. Tek tesellim doğumdan sonra geçecek olması. Sol tarafıma yatıp sağ kolumu kafamın üstüne doğru uzatıp kendimi biraz gerince rahatlama oluyor sende bi dene istersen.