Mrv1234 Doktora gittim bugun bebegim normalde adet tarihime gore 35+6 gunluk Ama doktorum bugun 33 ve 34 uyumlu gidiyo dedi bana bu sorun olurmu ya doktorum kotu bisey soylemedi ama.kafam karisti 😐😐😐
Seldaaa Mrv1234. Benim bebegimin bi ara 1 hafta kadar geriye düşmüştü gelişimi. Çok canım sıkılmıstı benim de ama 2 hafta sonra tekrar kontrole gittigimde 1 hafta ileride göründü yani biraz akışına bırakın üzülmeyin ve güzel beslenmeye devam edin duzelecektir 🙏
Twinsmother Mrv1234 benimde adet tarihime göre 33+4 günlük ancak kiloları haftasına göre geriden geliyormuş. Biri 30+4 haftayla uyumlu diğeri 31+3 hafta ile uyumluymuş kilosu. Bana en son gittiğimde kan sulandırıcı iğne verdi kan akışları hızlansın daha iyi beslensinler diye bakalım 🤔 banada kötü birşey demedi ama Doğum tahlilleri filan yazdı sanırım kilo almazlar alıcak 🙂
husniyealtun Canim hemen hemen ayniyiz 35+4 uz bizde. Bizimde son kontrolde normalde hep ileriyken haftasini kiminde yakalamis kiminde geri cikti. Birazda bebekler buyudugu icin olcumler artik tam yapilamiyo. Normalde haftasiyla uyumlu giderken birden iki hafta gerileme olmasi olcumlerinle alakalidir. Pozisyon geregi benim iki gun ust uste yapilan olcumumde 1 hafta fark kilodaysa 150 gr fark cikti. Tedirgin olma haftaya olan ölçümünde olmazsa sorarsin druna.
Mrv1234 Oge anladim tesekkur ederim sanirim boyu 33 kilosuda 34 uyumlu gidiyo suanki verilen kagitta yazan yani farkli farkli haftalarda gosteriyo bugune kadar normaldi benimde hep uyumluydu haftasiyla allak bullak oldu kafam
Oge Mrv1234 şöyle anltym bnm kafası önde göbeği arkada gidiodu 38 e kadar 38 de eşitlendi ayrıca belki koca kafalı olck herkesn kafası standart değil 4 lü testinizde bir skntı yoksa endişelenmeyn öyle önden arkadan gelmesi skntı değil gelişim geriliği olmadıkça ki o halde dr size söyler çnkü müdehale etmesi gerekr ama söyledğinz şeyler çok normal herkesn hemen hemen karşlitığı durum
Alperbaby Arkadaslar hergün sütünüzü, bir kase yogurdunuzu, muzunuzu ve bir haşlanmıs yumurtanızı ihmal etmeyin mutlaka yakalar . 😚💟
Mrv1234 Alperbaby ama bu 34 haftadayken olculen bugun gittigimde haftasiyla uyumlu dedi doktorun cihazi iyi olmadigi icin kilo konusunda konusmadi yapilan o olcumde detaylida cikmisti bi hafta once
Twinsmother Mrv1234 içinizi ferah tutmaktan başka yapıcak birşeyimiz yok maalesef. Kaç kg bebeğiniz ?