Tgb2310 Mucizebebegim3 bu postu birkaç gün sonra bende açacaktm son99 ve son9postlarından sonra heves etmştm siz benden önce davrandnz neyse msj la destek vereyim😊
kubra1997 Minikelli bende sagima uyuyamiyorum cok agriyor karin uzeri uyuyorum bide sol tarafa uyuyorum
Ozgesn Mucizebebegim3 sorma valla her hafta Pazartesi dizim var 😄 yeni bölümü gelse de bir hafta geçsin diye bekliyorum 😂😂😂😂
Mucizebebegim3 Y-zgn Maasalalh ben 11+4um 11.haftaya grdgmden beri asiri agri var belimde yani 4 gundur bu normalmii
Y-zgn Mucizebebegim3 valla canım benim o zamanlarda hiç ağrım olmadı 2-3 haftadır başladı bende, doktoruna bi danış istersen
Mucizebebegim3 Ozgesn 😊😊Sizinkide iyimis yaa diziden bebegimin bie haftasinin gectgni anlamak bunu bendemi uygulasam 😊😊😊
Mucizebebegim3 Y-zgn Aslnda rahim genisledigi icin bele ve kasik bolgesine baski yaoarmis bazen kasiklar agricak bazen belin bu haftalarda normal dedi doktor tabi oncesmde acile gittim bel agrisi icin bana dusuk tehdidi altndasn dedi sinirlerm bozuldu aglayarak ciktim 2 kaybmsa olunca.Sonra 2 doktor gordu beni ogun acildeki doktor sacmalamis sadece bel agrisindan dusuk mu olur siddetli bel agrilarina siddetli kasim agrilari ve lekelenmeler ardndnan kanamalar eslik edersw dusuk tehdiridr dedi bu sekilde bebegn buyuyo agrilarn olacak tabiki dedi
Deletedmom0810 Mucizebebegim3 169 günümüz kaldı 😁 15+6 🐥 Bel ağrısı beni de öldürecek sanırım 🤦🏻♀️ Mide bulantısı kusma devam, doğru düzgün yemek yiyememe de devam, ishal ve karın ağrısı da cabası hamileliğin tüm olumsuzluklarını yaşıyorum sanırım 😒
Mucizebebegim3 Deletedmom0810 Oy maasalalh allah kucgaind akoysun insallah canim benim.Benim bulantilarm azaldi ama dun istfra etrm boyle nobetlerm arasa oluyor ve arada kalsin bebegmizin beslenmesi lazim 😊 Bel agrisu icin beni 2 gun once doktor korkuttu ama neyseki arkasndan iki doktor gordu ikisinde doktor sacmalamis dedi ivim rahatladi
Ozgesn Mucizebebegim3 kesinlikle işe yarıyor ben dene derim napayım başka türlü gün saymakla olmuyor hafta sayayım dedim kuzum 😂😂😂🥰🥰🥰🥰
Deletedmom0810 Mucizebebegim3 Amin hepimizin inşallah canım 🙏🏻😘 herşey onlar için valla kussak da yemeye devam ediyoruz onlar beslensin diye 🙈 Ben de pazartesi günü inşallah gidicem bakalım 🙏🏻
Y-zgn Mucizebebegim3 bi doktora takılı kalma canım kimisi sadece moral bozmak için var zaten, bel ağrısı için bende gittim acile ama yapılacak bişey yok katlanıcaz minnoş büyüdükçe mahvediyor valla
Deletedmom0810 Mucizebebegim3 11+5’te doktor %90 kız dedi, 14. Haftada doçent doktor hem kıza hem erkeğe benzettim biraz daha ilerleyen haftalarda netleşir dedi 😂 Sen öğrendin mi 😘
Mucizebebegim3 Deletedmom0810 bana daha erken dedi kuzum ya 12.haftadasn dedi daha 😁 Ama devlete gtrm cok kalabalikdi basindan savdi gbi geldi
Mucizebebegim3 Aylanur_1 Sizin de maasallahiniz var yolun yarisina gelmissinz darisi diger yarisina 😊