Gamizz Erken doğacağını tahmin ediyorduk ve prensimize kavuştuk 💕 Darısı siz diğer tatlı hamilelerin başına 💕
Sahreyldrm Gamizz riskin mi vardı kuzum çok sevindim yanında olmasına demekki kuvoze girmemiş kaç kilo doğdu minik 😊 bende ya 36 ya da 37de doğum yapacağım inşallah bir hafta kaldı merak ediyordum kuvoze girer mi ne kadar küçük olur diye
Hzlhakko Gamizz sağlıkla büyüsün inşallah 🙏 bizimde bebeğimiz minik kalmış erken doğum yapıcaz tesadüf yazını okudum inşallah bizde kuvöze girmeyiz
Hurit Tahmin ediyorduk derken sen mi hissediyordun canım bende 35. Haftamdayim hep erken dogacakmis gibi hissediyorum .Kaç kilo doğdu kuveze alınmadı inşallah .Rabbim hayırlı bir evlat etsin .Anneli babalı büyüsün insallahh 💙💙💕
Gamizz Sahreyldrm riskim yoktu aslında pazar gece hafif sancım vardı hatta yarım saat arayla 4 defa girmişti biraz şiddetli ama ben umursamadım o gün biraz işlenmiştim pazartesi sabah ağrılarım devam etti hiç geçmedi bende görümcemi aradım nasıl oluyor bu sancılar doğum başlangıcı diye ağrılarımı söyleyince senin sancıların başlamış gibi geleyim dedi ben yok geçmezse söylerim dedim sona baktım geçmiyor kendi ablamı aradım hastaneye geldiğimde doğum sancılarım başlamıştı hemen durdurmak için ilaç verdiler ama kar etmedi açıklığım 4 cm ulaşmış ilaçlara rağmen .! Pazartesiyi 4 cm açıklıkla kapattık. Salı günü doktorum frenliyemiyoruz daha fazla seni bugün normal doğum yaptıralım dedi en son kontrolde açıklığım 6 cmdi. Nts ye bağladılar sancılarım çoğalmış iyiydi hatta açıklığım 7-8 cm olmuştu muhtemelen ama oğlumun kalp atışları düştüğü için apartopar sezaryene aldılar 😕 Ama çok şükür evladım iyi sütüm de geliyor sancımı çektiğim için binlerce şükürler olsun rabbim herkese bu eşsiz duyguyu nasip etsin 🤗https://forum.mutluanneleriz.com/u/tugbadm