Sem_a Selam kizlar hamileliginde 12. Haftadan itibaren magnezyum kullanan var mi ? Doktorum magnezyum, omega 3 ve demir hapi verdi. Folik asit biraktigimdan beri bunlari kullaniyorum. Ancak 9 kg aldim 21. Haftadayim. Doktorum artik omega 3 u 3 gunde bir icmemi soyledi. Sanirim bu da biraz kilo yapiyor.
Akademisyenanne Sem_a magnorm kullaniyorum epeydir. Agrilara iyi geliyor. Balik yagi hic kullanmadim. Demir ilaci olarak da ferrosanol kullaniyorum. Kansizligim var.
gultnkr Sem_a banada her gun kullanacagim demir hapı ve ayrı 2 tane damlasını aynı zamanda magnezyum ve folikasit verdi. Günluk bu kadar ilaç fazla geldi bana ama doktorun bi bildigi vardir diyorum 😊
2104 Sem_a vücut ağrıları çok olduğundan veriliyor. Banada doktorum verdi hala eczaneden alıp kullanıcam ☺️
Uzumcuk Ben 14.haftamdan beri kullaniyorum magnezyum. Bir zarari yok,aksine yarari var diyor doktorum.
Aysegnl51 Doktorum bana kramp icin verdi ama cok icme dedi.Bi gün soda iciuosan diger gün o ilaci ic dedi. Yani insan dogal yoldan takviye almali bence.