ramazantugce Kızlar hayırlı sabahlar dün başlayan bel ağrım ve karnimin alt bölgesinde oluşan ağrım var böyle oluyordu ama sonra geçiyordu ustelemedim bu saat oldu geçmedi uyuyorum uyanıyorum aynı değişen birşey yok 25+5 günlük hamileyim erken doğum falan olabilirmi ?
Elmiramm ramazantugce hayırlı sabahlar cnm enfeksiyon da olabilir Bi doktora gitmeyi dene dayanamıycak kadar değilse ağrın artık ağırlaştıgı için bebiş bunlar normal olarak da görülebilir dio doktorlar bebişinin harekelriirni dinliyormusun?
ramazantugce Elmiramm hareketi var ya hareketlerde bir problem yok çok şükür ama belim kopucak sanki 😣😣
Elmiramm ramazantugce o zmn korkma yüksek ihtimalle dediğim gibi enfeksiyonun var ama oda basite alınacak Bi durum değil doktoruna danış hemen canım
Gulsevm ramazantugce aynı şekilde benimde o haftamda sırtımda aşırı bir şancı ile gitmiştim hastaneye 1 cm açılmam vardi ve suyum sızıyordu hemen yatisim yapıldı bence ihmal etme doktora git mutlaka Allah yardımcın olsun inşallah erken doğum riski degildir
ramazantugce Gulsevm peki alttan muayenemi etti yoksa ultrasondami anladi bunu bugün mutlaka gideyim doktora
Gulsevm ramazantugce canım benim doğumun başlamıştı yazamadım daha doğrusu telefonla uğraşma fırsatım olmadi alttan muayene edip anlamıştı