Minikbebis Tuvalette sümük gibi bi akıntı geldi sonra bebek çok hareketlendi sancı gibi belim ağrıyo karnım taş yibi oluyo gevşiyo anlayamadım ya öyle çok kıvrandırmıyo ama doğum sancısımı düzenli oluyo 1 saattir
pelin_87 Minikbebis canım acile git istersen benimde bugün nstde sık sancı çıktı açılma olmadığı için doktor ciğer geliştirici iğne verdi yolladı ama sancı geldiğinde bebek taş gibi geriliyor, ben ağrım olmadığı için çişim geliyor sanıyordum oysa sancıymış
pelin_87 Minikbebis kuzum haftadan da gelmiş bence gidin siz acile, sen hiç bir şey hissetmesen de sancı olabiliyor. Korkutmak istemem ya da yanlış yönlendirmek istemem ama en azından için rahat eder
Arzu07 pelin_87 kesinikle benin ilk dogumda hic birsey gelnedi direk sanciyla gitiim yatis yapılmıştı
pelin_87 Minikbebis oyyyy hayırlı olsun kuzum, maşallah size 😘😘😘 ayrıntıları yazarsın artık biraz toparlanınca, Allah bağışlasın evladını sağlıkla büyütün inşallah, darısı hayırlı zamanda bize inşallah
Konulm Benim 10gun once nisanımda geldi arada yalancı sancılarda oluyo ama bebis gelmiyo bugun depresyona girdim gelmicek bu cocuk.Sizi tebrik ederim darısı basıma dua edin bizim için
Minikbebis Konulm pelin_87 darısı herkesin başına normal epiduralli doğum yaptım sancılar kıvrandırsada şuan çok iyiyiz kesi yok ayaklandım hemen iki dikişim var çok az bir yırtığım olmuş acımadı bile çıkınca kuş gibi oldum bütün çektiğim acıları unuttum bile 🧿