Birmeczuphatun Arkadaslar bölge hastanesıne gidıyorum dogum fıyatları cok uçmuş bu civarda uygun doktıçora giden varmı ☺️
[silindi] Birmeczuphatun ben tuzla Okan ferda hanıma gidiyorum inanılmaz tatlı bi kadın maddi olarak bilemem bize uygun geldi bi araştırın derim.
maybeone_34 Birmeczuphatun dr Cüneyt uzun araştırın derim. Ben uzaktayım ona yoksa ondan başkasına gitmezdim sanırım o da bölge hastanesinde. Fiyatlar ne kadar?
Akyuz61 Birmeczuphatun bende Bölgede doğum yapıcam ve çevredeki en uygun hastane orası geldi bana size ne kadar fiyat verildi?
Birmeczuphatun maybeone_34 ona gıdıyorum canım zaten gecen sene 2600 du suan tam bılmıom ama yılbasındada zam gelcek muane uygun ama ucret yuksek
Eminef2161 Cevizli Vera Hastanesi çok uygun normal 1450 epidural 1750 zorunlu sezerysnda isteğe bağlı 2250 ben Doğumu orada yaptım ve çok memnun kaldım doktorum Didem korucu hep dua ediyorum ona
busrabusr MedicalPark Pendik’te Halide Yüksel’e gidiyorum. Harika ama harika bir doktor 🙈 40 dakikada ancak çıktık odasından o kadar alakadar ve iyi bir doktor ki.. Sizin için uygun fiyattan kasıt nedir bilmiyorum ama düşünebilirsiniz. Ayrıca Halide Hanım normal doğumu destekleme ödülüne sahip 👏🏼
Birmeczuphatun busrabusr dıgum ucretı nedır canım bılıyomusun ben bolgede dogum yaptım ama 2700 verdım degmedı bence
[silindi] Birmeczuphatun net bilmiyorum arayıp bir sorun isterseniz normal 2800 yada 3 küsür gibi hatırlıyorum sormak en sağlıklısı.