Asesea Genital bölgesinde kararma yaşayanınız var mı? Ve varsa doktor hemşire muaynelerinde buna yorum yapıyorlar mı ben bu konudan çok çekiniyorum ve aşırı derecede utanıyprum 36+6 olduk daha alttan muayne olmadım ama nasıl üstesinden gelirim bilemiyorum fikri olan var mı acaba . 😕😢
Gulnur Asesea cnm sakin cekinme utanma genelde herkeste olur hamileyken benim okdr cok kararmistiki hele koltuk altim simsiyahti sanki bu gayet dogal dogumdan snra eski haline geliyor ben cok endiselendim ama insan yasamadan anlamiyo
07052019 Asesea onlar için ha sizin alnınız ha genital bölgeniz. Alnınızda sivilce çıktığında cildiye doktoruna göstermeye utanmazsınız. Bu şekilde düşünün.. Zaten doktorun tavrını gördükten sonra rahatlarsınız. Onların umrumda değil şekli şemali kılı tüyü..
Asesea Real Her evden çıkmadan sadece seni mi görüyorlar sadece diyorum kendime hastaneye gidince heycan utanma başliyor
Asesea Gulnur Çok teşekkür ederim biraz olsun içim ferahladı çünki bu konu beni gerçekten çok geriyordu hatta post atsam mı atmasam mı kararsızdım da iyiki atmışım 👏
Asesea mavi00 hı tamam ama bakmadan nasıl muayne edicekler ben bu yasima kadar hic alttan muayne olmadım da 🙈 bilmiyorum mazur görün lutfen sorularimi
mavi00 Asesea Yani şekil şemalle ilgilenmez ebeler doktorlar. Ben de sağlıkçıyım. Dünya kadar doğuma girdim. En son aklıma bile gelmeyecek bişey yani. Böyle şeyleri düşünmeyin. Bunlara olağan şeyler.
DemetDuran Asesea alttan muayeneyi bakarak degil parmaklarla yaptiklari icinn utanmana hic gerek yok 🤩 bakmadan cart diye sokuveriyolar valla 😀
Adige09 Bizim burda bir doktor var hastalarının kıllarıyla uğraşıyor 🤣 bende inadina orman gibi gidicem muayene olucam ona 😂😂😂 sakin utanma kardeşim herşey normal
Hurit Asesea yok canım doktor oraya bakmıyor bile ya alet sokuyor ince uzun ultrason da bakmak için çatı muaynesiyse zaten eliyle anlamaya çalışıyor hiçbir şekilde yorum yapmazlar öyle için rahat olsun
muhammettalha Asesea hiç çekinmeden gerek yok emin ol aynı sıkıntı herkeste var kararma sorunu yani niye böyle bende bilmiyorum ama ne doktor nede ebeler bunu hic umursamiyo 3 . Dogumum olacak hic o konuda bisey sormadilar diyerlerinde,
Seymk Merak etmeyin ben hemşireyim doğuma da girdim bir sürü sonda da taktım ama bunlara bakmıyotuz bile. Önemli olan o an doğru işi yapmak. Sadece doğuma giderken kıllara bi çözüm bulunsa iyi oluyor çünkü dikişler atılırken zor oluyor iplerle kıllar sıkıştığı için falan ya da enfeksiyon riski oluyor. Onun dışında rengi şekli vs kimsenin umrunda değil
Asesea Hepinize teşekkür ederim cevapladığınız için 🙏 içimi ferahlattınız Allah razı olsun hepinizden.