merveakbaba92 Kızlar merhabalar. Aranızda Adalat Crono kullanan var mı? Ben çift rahimim, 20.haftaya kadar düşük riskim 20den sonra da erken doğum riskim başladı. Doktorum 23.haftadan itibaren rahim kasılmasını önlemek için adalat crono 60 mg verdi.
MARVOL merveakbaba92 iyi akşamlar ve çok geçmiş olsun, ben de adalat crono kullanıyorum lakin tansiyon hastası olduğum için.. ve 21 haftadan sonra ilaç değişikliği yapılacağını biliyorum.. inşallah sorunsuz atlatırsın bu süreci ve bebeğini kucağına alırsın..
Tuuba2336 merveakbaba92 geçmiş olsun. Ben 27. Haftamda sancı yaşadım ve ilacı doktor verdi ama 2 gün kullandıktan sonra doktorla görüştüm. Karnımdaki gerilme geçip rahatladığı için bıraktırdı progestan kullanıyorum yalnızca
merveakbaba92 MARVOL merhabalar. Çok teşekkür ederim cevabınız için. Ben de rahim kasılmasını önlemek için kullanıyorum. Bildiğim kadarıyla ağır bir ilaç o yüzden her doktor çok fazla önermiyor bundan sebep merak ediyorum kullananları.
merveakbaba92 Tuuba2336 merhabalar. Cevabınız için teşekkür ederim. Ben yaklaşık 1 aydır kullanıyorum, ağır bir ilaç olduğunu biliyorum ve hala devam ediyorum. Doktorum sanırım doğuma kadar kullandıracak. İnşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız.