Merveeex Kızlar sağ elimin içi kupkuru oldu içi böyle soyuluyor ama diğer elimde bişe yok tam tarif edemiyorum ama içi bembeyaz kupkuru küçük küçük heryerden soyuluyor gibi kabuklandı sebebi ne acaba
[silindi] Merveeex sabun ya da bulaşık det. Gibi kimyasal bişi alerji yapmış olabilir arada benim de olur avuç içim parmak aralarım da olur.
EAK Merveeex bi kere benim de olmuştu ama hamile değildim o zamanlar.Dr olabilir demişti deri değişimiymiş.
Sedakctpe Merveeex canım korkma deri değişimi oluyor bende de oluyor bazen hamilelikle ilgili değil.. Temizlik ürünleriyle çok haşır neşir olunca oluyor genellikle. Krem sür 1,2 güne geçer 👍🏻
Merveeex Tam belli değil ama bundan daha beywz ve daha cok soyulmuş halde https://hizliresim.com/DO1Pdm
[silindi] Merveeex benim daha çok öyle zamanlarda olur sizin de olmuş olabilir ama hamile ilken bu tarz kimyasallarla fazla uğraşmamanız daha sağlıklı olacaktır.
Tubis000 Benimde adet dönemlerinde oluyordu şimdi hamileyken de o tarihlerde oluyor deri değişimi olduğunu düşünüyorum