Hulyaeyup Rüyamda sürekli bebeğimin cinsiyetini erkek görüyorum beni gören herkes de karnın erkek karnı gibi diyor bende baştan beri hep erkek istiyorum tabi kızım da olursa farketmez ama erkek çocuğuna biraz daha yakın hissediyorum kendimi 16+5 günlüğüz 2 hafta önce doktora gittik ve göstermedi 1 hafta sonra kontrolümüz var umarım bu sefer gösterir benim gibi böyle rüyada cinsiyet görüp doğru çıkan var mı merak ettim 🤨
MineKasp Hulyaeyup Bende erkek gördüm 12haftaligiz gostermiyosa kiz da olabilir diyorlar 🤭 Sen erkek mi istiyorsun🤗
Gamze0144 Hulyaeyup bende hep kız gördüm ama oğlum olacak.ruyalarin tersi derler hayirlisi olsun canim.
Nalannnnnnnnnn Hulyaeyup bende hep erkek görüyor dum kiz öldüğünü öğrendim 🤗😊🤭 rüyalar tersine dönüyor gercekden
Bambu Hulyaeyup bende hep erkek gördüm ve herkes ay sen guzellenmissin kesin erkektir falan sonuc kızım olacak🤲😊
Seda-kck97 Hulyaeyup ben hep kiz gprdum ruyamda esim de kiz gormus ama ben en basindan beri kiz gordum ve kızım olacak inşallah hislerine güven derim
Baloglum93 Benim bebeğim erkek ama hep rüyamda kız olmuş görüyorum oda sanırım kız bebek çok istiyorduk ondan bilinç altına yerleşmiş
Bsr37 Hulyaeyup ben de rüyamda erkek ismi görmüştüm canım 14 haftalıkken göstermedi 16. Haftada öğrendik oğluşumuzun olacağını Rabbim sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin inşallah😊
Musal Hulyaeyup ben rüyamda kız bebek görmüştüm ama erkek oldu ... rüya da hangisini görürsen tersi çıkarmış hayırlı sağlıklı olsun inşaallah
Meeerveunal Ben oğlum olucağını öğrendiğimden beri rüyama girip ben kızım diye benim duygularımla oynadı bu ufaklık detaylı ultrasonda dayanamadım doktora dedim kesin bişey söyle bu çocuk beni kendine inandırdı kız diye dedim 3,5 cm pipisi var çocuk daha sana kendini nasıl kanıtlasın dedi😂
Tubakrblt 7 aylik hamileyim halen rüyamda kiz görüorum ama oglusumz olucak bastan beri hep rüyamda kiz dogurdugumu görmeme ragmen 🤷🏽♀️😂