MNursel 33+3 haftadayız. Bir çok idrar kültürü ve testi yapıldı. Saglik ocagi doktorum enfeksiyon var doktorna goster sonuclarini dedi. Gosterdigim vakit Idrarimda yanma olmadigi icin ilac yazmadi. Sadecw cok fazla akintim oluyordu. Sağlık ocağına yeniden kontrole gittiğimde bana her gebe bir kere kullanması gerek diyerek üromisin saşe verdi . Bir kere kullanmalik. Fakat ben zarar verir diye kararsız kaldigin için kullanmadım. Doktoruma da danışmadan kullanmak istemedim. Kullanan var mı acaba ?
Deletedmom2224 MNursel onlar bi kullanımlık ufak doz antibiyotikler ve prospektüsünde bile genelde gerekliyse gebelikte kullanılabilir yazar bende bu cumartesi kullandım bir kere. Eğer enfeksiyon varsa kullanmamak daha riskli
ozgeenur MNursel 29. Haftamdayım 4 5 defa enfeksiyon olmuşumdur ben antibiyotik fitil felan da kullanmıştım o dediğin tek kullanımlık ilaç hemen etki ediyo canım gece yatmadan içtiğinde sabaha çok bisey kalmiyo ne güzel senin öyle yanmanda olmuyormuş aman olmasın çok fena bisey o
Sng_snr MNursel ben 15. Haftada monurol şase kullandım canım enfeksiyon yoktu ama tedbir amaçlı verdi doktor bir yan etki görmedim ishal yapıyor biraz.
Zehra_24 MNursel 14 haftalıkken ben kullandım canım hiçbir zararını veya olumsuz Bi etkisini görmedim
Ayse_bayram33 Bende kullandım canim bişey olmadı . Kullanmalisin enfeksiyon artıp bebeğine geçebilir. Doktoruna danış kullan için de kafanda rahat olsun . Zaten gebelik kategorisi B bişey olacağını sanmıyorum ama illa konuş doktorunla.
G_49 Kullan cnm bende kullandım o ilaçtan işe yaramıyınca ben 1 hafta hastanede tedavı görüp öyle iglestım
Gul42 Bende 3 kere falan kullandim 1keresinde ihmal edip ilaci almadim ama sonrasinda son fena bi sekilde sol bobregimde agri oldu
Bhrhira Bende grip oldum enfeksiyon antibiyotik kullandım şimdide öksürüyorum asist surup kullanıyorum balgam sokucu
Lindam MNursel erkenden önlemini al ben o ilacı iki kez içtim 3 gün sabah akşam serum taktım bi türlü geçmedi enfeksiyonum. Şuan doktor hap yazmış hap kullanıyorum
gulsenkonakli MNursel muadillerini çok kez kullandım, sorun olmuyor. Benim de şuan hiç yanmam batmam yok ama enfeksiyon çıktı doktorum da asemtomatik enfeksiyon dedi yani belirti vermeyen. Detaylı sonuçlardan sonra ilaç verecek