Mucize_12 merhaba ben de 24. Haftamı bitirmek üzereyim. Sizi o kadar iyi anlıyorum ki. Normalde böyle konularda yorum yapmam ama kendimi tutamadım. Benim 3. Gebeliğim, ilk kızım sağlıklı 7 yaşında Rabbime şükür 🙏 3 yıl önce sizin bebeğinizdeki gibi birçok sıkıntılı durumdan bahsettiler ve hiç hareket etmiyordu en başından beri. Doktorlar hiç umut vermedi aldır diyen de oldu ama ben kızım ne kadar kalmak isterse o kadar kalsın benimle dedim, küçük bir melek misafirim oldu diye düşündüm nitekim 30. Haftamda doktorum bana zarar vermeye başladığını söyleyinceye kadar kaldık beraber 😔 Cennete uçtu kuşum, kendimi yeni yeni toplarken tekrar hamile omduğumu öğrendim, hep korkarak gittim dra, elini ayağını oynattıkça hareket mi ediyor diye doktora soruyordum, her şey yolundaydı... ta ki bir hafta öncesine kadar😢 evet bebeğim hareket etmiyordu el parmakları kapalı ayağında aynı sizin bebeğinizdeki gibi problem başında ve cilt altımda ödem😔 Şehir dışındaki perinotologlara bile gittim çaresinin olmadığını bile bile, amniyosentez yapıldı yine sonucu belki temiz çıkacak ikinci bebeğimdeki gibi biliyorum. Ama diyorum ki Rabbim sevdiği kullarını imtihan edermiş, bol bol dua ediyorum. Drlar anne karnında ölür, çlmezse doğumdan kısa süre sonra ölür diyorlar 😥ama Rabbim büyüktür ne gelirse vardır bir hayır çok zor sizi çok iyi anlıyorum geceleri sayıklayarak ağlayarak uyanıyorum hee gün ama biliyorum imtihan ve karnımda melek bir misafirim var diyorum. Benim kendi hislerim böyle bu meleğim de kalacak annesiyle gitmek istediği zamana kadar... Umarım acınızın aynısını yaşayan biri olarak bit nebze olsun yardımcı olabilmişimdir😥 Allah yardımcımız olsun