Alarasel Elif_12 acilen dra gitmeliisn inşAllah gitmşsndr şimdiye kadr 😑😑. Çok tehlikeli İki karışm yapmşsn bn hamilykn norml domestos bile döktüğüm zaman korkuyodm en fazla 5 dk duruyodm zararlı çok inşAllah bişi olmamıştr😑
deletedmom309 Temizlikle kafayı bozmuşsunuz yemin ederim. Hangi akla hizmet ikisini karıştırdınız, bir de gebesiniz. Hadi kendi canınızı geçelim, içinizde emanet edilen ikinci bir can var. Ben paketli gıda tüketirken bile iki kez düşünüyorum sizdeki iyi cesaret vallahi. Hemen acile gitmelisiniz. Karıştırdığınız iki maddenin reaksiyonu sonucu ortaya çıkan gazdan dolayı zehirlenmiş olma ihtimaliniz yüksek.
Iremgokce Elif_12 o iki kimyasalın karıştırılmaması gerekie bu tarz yan etkilerş varsa zehirkenmiş olabilirsin bence mutlaka doktoruna görün
Kizkalesi Elif_12 kız delirdin mi sen hamile insan kimyasal kullanıyorsun bide karıştırdınmı çok tehlikeli hemen hastaneye git hamileysen serum falan bişeyler taksınlar annem öyle yaptı akşam hastaneye zor yetiştirdik
Kedili_Anne Umarım bir hasar yoktur ama gerçekten kimyasal ürünleri nasıl karıştırıyorsunuz? Siz zaten yeterince üzülüp pişmansınızdır. Size birşey diyemiyorum, hemen doktora gitmenizi tavsiye ederim, kan yoluyla zehirlenmeniz bebeğe geçebilir, çok çok geçmiş olsun ama bu şekilde yapan başka anneler okursa diye yazmadan da duramadım. Böyle yapanlar Bunları kimden öğrendiniz? Eğer ikisi karışarak daha etkili olsa zaten o şekilde üretilir ve piyasaya sürülür. Firmalar bunu düşünemiyor mu? Bu temizlik değil. İki kimyasalın tepkimeye girmesi ve sizi öldürebilir. Artık bari birşey yapmadan burada sorun. Google a sorun. Kitaplara sorun. Ama çevrenizden her gördüğünüzü yapmayın artık. Herkese sağlıklı hamilelikler diliyorum. Keşke kimse sorun yaşamasa 🤷🏼♀️