TazecikAnne123 18+0 oldum hala hissetmiyorum bebeğimi. Sizler ne zaman hissettiniz arkadaşlar? Ve nasıl bi his??
gozdeak TazecikAnne123 20. Haftamda hissettim canım bağırsak hareketleriyle çok benziyor sanki gazın varmış gibi oluyor bağırdak seyrimesi gibi 😂 daha sonra netleşiyor zaten tekmeler,hıçkırıklar,sağa sola dönmeler merak etme var zamanın daha
Naghansuel TazecikAnne123 bende 18+4 deyim 17 haftada hissetmeye başladım göbeğin alt tarafında başlarda seyiriyor gibi sonralarda put pıt vurmaya başladı şimdi baya baya tekme atıyor elimi koyduğum da bile hissediyorum 🙏🤗
FerayeA TazecikAnne123 17. Haftada hissetmeye başladık bizde şuan 22+3. Haftadayız zaman geçtikçe bebeğimiz kilo aldıkca daha netleşiyor 510 gram olmuş kuzum 🥰🤗 . İlk hareketleri göbek deliğinin biraz aşağısında başladı sanki seyirme gibi bagırsakların halay çekiyormuş gibi 🙄😁 Şuan net döndüğünü tekme attığını dışardan görebiliyorum. 20. Haftaya kadar hissetmemen normalmiş. Çok güzel bir his 🌸🥰
gunes3 TazecikAnne123 17nci haftadan itibaren titreşim şeklinde hissettim ama bebeğin hareketi mi başka bişey mi emin olamıyosun. Sonra 20nci haftada çok net hissetmeye başladım hafif hafif vuruyomuş gibi. ☺️ Bazıları 23 de hissetmeye başlıyor.
TazecikAnne123 gunes3 Mucizemleben FerayeA duyguyilmaz Naghansuel çok merak ediyorum ya o hissi kesin geç hissederim😂
Mucizemleben TazecikAnne123 ilk gebeligimde 21.23 haftalar arasindahissettiydim ikinci gebeligimdede16 haftalikken basladi durmuyo
Zeyk 20.haftamda hissettim ilk pıt pıt mısır patliyor gibiydi şimdi 22haftalik olduk biraz daha güçlü hissediyorum artık 🤗
Ayse4242 19.haftada net olarak seyrime gibi hissetmeye baslamıstım soluna yatıp elini karnına koy sadece bebegine odaklan bseyler hissedersin ama korkma 20haftaya kadar hissetmemen normal
Yagmur2020 TazecikAnne123 bende 18 haftalığım cnm hissetmiyorum ama az önce karnımın içinde bişi oldu gaz mı bebek mi bilmiyorum tam nasıl hissedeceğimi de bilmiyorum
Prenslerinin_annesi TazecikAnne123 benim 3.bebegim karnımın altında ufak ufak kımıldamalar hissediyorum