bimuallime Merhaba sevgili arkadaşlar, 21 haftalık gebeyim. Balık yiyemiyorum. Balık yağı içmek istiyorum. İçtiğiniz, önerdiğiniz, doktorunuzun önerdiği balık yağı var mı? Ben de doktoruma danışarak alacağım ama dikkat etmem gereken şeyler var mıdır ? Yardımcı olursanız sevinirim
Meeerveunal Ben regenesis max kullanıyorum canım doktorumun önerisi üzerine. Yalnız ilk başta akşamları içiyordum mide bulantısından uyuyamadım kaç gün doktorum sabah kahvaltıdan sonra iç dedi ondan sonra toparladım şükür. Yani tüm balık yağları mide bulantısı yapıyo içtiğin saat önemli ona dikkat etmelisin👍🏻
EsraDeniz24 Alakası yok ama ton balığı yemek sakıncalı mı hamilelikte çok seviyorum , ama korkuyorum marketlerde satılanlardan almak istiyorum ama
Busraae EsraDeniz24 canım valla ben cok arastırdım internette bi zararlı yazıyor bi zararsız yazıyor doktoruma sordum haftada birkez tüketebilirsin dedi
bimuallime Busraae benim doktorum da innate önerdi bugün. Aldım bakalım. Hangi saatlerde içiyorsunuz mideniz bulanıyor mu? 😘
EsraDeniz24 Busraae çok teşekkürler ben de araştırdım aynısı yazıyordu korktum açıkçası , kontrolüme gideyim soracağım ben de 🙏🏻
Busraae bimuallime canım normalde içince mide bulantısı yaptı bende o yüzden gece yatmadan önce içip yatıyorum hiç bi sıkıntı yasamadım