s_koc Selinglr tüm sabah öğle uykuluydum yattım şimdi bir enerji geldi mutfağımı temizleyip düzenliyorjm😂 haftaya detaylı ultrasonumuz var cinsiyet görmeyi çok istiyorum🙏🏻 Sizin ?
mavera Selinglr 14+1 ikili test için gittiğimde yüksek ihtimalle kız demişti bakalım hayırlısıyla inşallah 😍🤰
Cagla06 Dün gittim hastaneye 12+7 olduk bugün kıza benziyor dedi eşime söyleyim mi dedm söyleme 3 hafta sonra kesinleşir 16. Haftana kadar bekle dedi.
Selinglr s_koc bizz normal gecıyor ışte bı enerjı geliyo gidiyoo bızde 2hafta icinde gidicez doktora ogrenırım ınş
kubra1997 Arkadaslar benim 10 +4 ama ilk ay istifrah ediyordum suan ne kusmam var ne hismetmem ne ağrılarim hic birseyim yok korkuyorum bebegime birsey olmus olabilirmi annem kiz kardesim sen hic hamilelere benzemiyorsun diyorlar ben gezip tozuyorum biber bile topladim hafif karinda cikma bar ama az yinede cok enerjik eskisi gibiyim aceba karnimda birsey olsa ALLAH etmesin beli edermi???@
Selinglr kubra1997 bende hic kusmadım diyebılırım 14 cu haftama giricem 2 gun sonra 2 kere kusmuşumdur ama halsızlık oluyor tabı arada bısey olmuş olsa kendını belli ederdi
kubra1997 Selinglr korkuyorum hic hamile halsizligi nazlili yok eskisi gibiyim inseALLAH birssy yoktur
Tubis000 10+6 dayım bende 10 gün sonra randevum belli olur mu ki cinsiyeti? Erken sanki daha.. Karninizda sızlanma oluyor mu kızlar sizde de ve kahverengi akıntı ??
Mra 12+4 deyiz bugün ikili test yaptrdım çok şükür dr sğlıklı bi bebek dedi kıza benziyo dedi 😍 Bide dr ultrason da 13+1 görünüyosun dedi bu kafamı karıştırdı acaba bebeğin gelişimi mi önce yoksa hesaplama yanlışlığımı var diecem ama takip eden dr a göre de 12+4 deyiz 🤔