Shr68_ Pazartesi günü doktor kontrolümüz vardı tam tarih hatırlamıyorum doktor herşey normal dedi ama kanamam suyum felan gelirse hastaneye gitmemizi söyledi kadın doktorum bu arada yurt dışında kalıyorum belki görenleriniz olmuştur çok kaşındığıma dair post açmıştım neyse aynı hafta çarşamba günü doktora görünmek istedim çünkü normal bi kaşıntı değildi doktor rahim ağzımı ölçtü ordan bi sıvı çekti falan sonra bize rahmimin açılması için 1 cm kalmış dedi biz eşimle çok şaşırdık çünkü daha 2 gün önce herşey normaldi sonra nts ye bağladılar yalancı sancım varmış beni hemen hastaneye aldılar 1 ay yattım sonra doktorum 29 ekimde doğum yapıcaksın dedi sezeryan kadın doktoruma göre 34 hastaneye göre 33 haftalıktılar 28 ekim sabahı yattığım yatağa niyetli yani biley yiyip içemez gibi bi yazı astılar anlam veremedim doğumum yarın olucaktı çünkü neyse doktor geldi ve beni 11 de sezeryana alıcağını söyledi çok şaşırdım hemen eşimi aradım iş yerinden izin aldı geldi 11 de ambulansa indik burda doğum yapmadan önce hazırlandıkları yer sonra arkadaşımı çağırdım benimle doğuma girsin diye hemşire 10,15 doktor olucak yanına kimseyi alamayız dedi ben o andan sonra korkmaya başladım daha 18 yaşındayım ve daha önce hiç amaliyat olmadım annemler zaten Türkiye’de kendimi o an çok eksik hissettim sonra narkoz öncesi serum verdiler derken doğumhaneye alındım yarım narkoz istemiştim tüm narkoz uyandıktan sonra ağrı yapıyormuş bi çok bölgede neyse ben amaliyathanede bir titriyorum anlatamam benim bünyem biraz zayıf galiba o yüzden o narkoz iğnesi biraz canımı acıttı 5 dakika içinde ayaklarımı hissetmiyordum sonra orda bi hemşirenin elini tuttum çok korkuyordum 20 veya 30 dakika sürmüştür en fazla amaliyat içimde bi çekiştirme hissettim sonra kısık bi ağlama sesi ama çocuğumu görmedim nefes alamıyordu sanırım kendi kendine sonra yine bi çekiştirme ve ağlama sesi ama gür bi ağlama sesi gördüm oğlumu ama kucağıma vermediler hemen çocuk doktoru alıp yukarı çıktı sonra ilk önce doğan ve görmediğim oğlumu yanağıma koydular o anı tarif edemem neyse amaliyat bitti beni sakin bi odaya aldılar ben yine çok titriyorum üzerime 2 yorgan ve bi ısıtıcı koydular o esnada tansiyonum 200 olmuş beni yoğun bakıma aldılar gece yarısına kadar düşmedi tansiyonum amaliyattan 2 gibi çıkmıştım yoğun bakımda çok üşüttüm sezeryan dikişimin üzerine kum torbası koydular o ağrıyı anlatamam tarifi yok yanı ama Türkiye’de yapıyorlarmı bilmem sonra rahmime sunta taktıkar idrarımı torbaya yapıyordum kalkmam imkansızdı çünkü neyse gece yarısı odaya çıktım ertesi sabah hemşireler suntayı çıkardı o kumu aldılar dikişimin üstünden ben çok fazla kan kaybetmişim 9 gün falan oldu doğum yapalı hala ruh gibiyim neyse doğumumun ertesi sabahı beni yürütmek istediler kalktım başım döndü geri yatırdılar öğlen eşim geldi eğer çocuklarını görmek istiyorsan kalkıp yürüyeceksin dediler çocuklarım için mecburum dedi 3 ,4 adım attım koltuğa oturdum eşim götürdü beni koltukla sürerek buraya kadar her şey çok güzel evlatlarımı aldım kucağıma derken akşam oldu burda refakatçi yasak neyse ben tuvalete gitmek için hemşireyi çağırdım bana dediki kendin kalkacaksın bu benim için imkansız ben daha bacağımı kaldıramıyorum ağlaya ağlaya ağrılar içinde kalktım 2 adımlık tuvalet benim hayatımda yaşadığım en zor andı yine sabah oldu hemşireler geldi bana duş aldırdılar sezeryan olalı 2 gün olmuş daha sonra bana dediler artık oturarak gitmiyceksin yürüyeceksin süt sağıyordum sağdığın sütü kendin götüreceksin Ya ben acıdan kımıldayamıyorum bile bunada tamam dedi ağlaya ağlaya gittim geldim 6 gün hastanede kaldım çok şükür dikişim iyileşti sayılır çocuklarımı kucağıma alabiliyorum felan herşey çok güzel derken eve çıkış yaptım hastaneye geldiğimde çocukların yanına gelince kontrolsüz şekilde titriyorum 3 gündür yel girmiş dedi görümcem çocukların ağrıları sana geçiyor dedi bu durumu nasıl atlatırım bilmiyorum çocuklarım hastanedeler İNŞALLAH en kısa zamanda gelirler evimize 😊 biraz uzun oldu hakkınızı helal edin
Canimoglumkubra Shr68_ Allah'ım bağışlasın yavrularımızı inşallah sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah Rabbim
Elifcek Rabbim bir an önce evlatlarına kavuştursun 🙏 Bende 6 haftalık ikizlere hamileyim 😇 ilk gebeliğim ve endişeliyim . Umarım bende sağlıcakla kavuşurum yavrularıma 🙏🙏🙈