Kizkalesi Kızlar bebeğimin hareketleri çok azaldı evet hareket ediyor ama bugün sabah hareket etmedi mesela öğlene doğru kıpırdadı ama öyle çok değil. Bide öğleden sonra. Ondan beri arada tık tık edio. Mesela gece kıpır kıpır olurdu şuan hareket yok neden böyle oluyor. 28+4 haftalık hamileyim
Kelebenk Kizkalesi eğer seni cok tereddutte birakiyorsa hic erteleme sabah saglik ocaginda kalp atislarina baktir
Fdle Kizkalesi 27 haftalık hamileyim bende dün mesela kıpır kıpırdı bugün sâkin benim ki gece imkanı yok oynamaz zaten hep uyur normal yani canım hiç hakaret etmiyorsa korkmalısın ama varsa hareketi tedirgin olma onlar da dinleniyorlar😊
Firdevsi Dönem dönem bebeklerin hareketleri azalıyo canm ama çok şüpen varsa yarın sağlık ocagında kalp atışını dinlet
Kizkalesi Firdevsi ya hareket var ama benim bebeğim kıpır kıpırdı niye böyle oldu anlamadım az hareket ediyor
Ebrucihan Bence önemli bişey değildir kuzum bende 24 haftalık hamileyim geçen hafta 3 gün kıpırdamadı korktum artık 4. Günde kipirdamassa hastaneye gidicektim derken kıpırdadı kendini yoruyosanda olabilir kipirsamayabilir ama şimdi maşallah kıpır kıpır 😊
Kizkalesi Ebrucihan canım ama benimki artık düzenli hareket etme döneminde senin haftalarında normal bu
Kelebenk Bende 22 haftalık hamileyim.cok hareketli ama su 2gundur hareket ediyordu ama cok sert vuruslari yoktu.ama bu aksam yine sert vurmaya basladi.ablam cok yorgun olduğum zaman bebegim hareket etmezdi dinlenince ederdi derdi.bu aralar yoruldunuz mu hic ondanda olabilir
Kizkalesi Fdle kuzum seni biliyorum zaten senin bebiş normalde böyle ama benimki normalde böyle değil değişik oldu sabah kalktığım zaman illa hareket ederdi bugün 11 e kadar hareket etmedi çok korktum 5-6 arası illa hissederdim