Nasippp Oznurrb ay valla çok sağ olun ya endişe ettim bir an peki doktorunuza sormuş muydunuz? Bacak ağrısını ve magnezyuma kullandınız mı?
Sedos2020 Nasippp 12. Haftfayim şuan kalça ağrım çok şiddetli sağa sola donemiyom gözümden yaş geliyor resmen magnezyum eksikliğinden dolayı diyorlar ama bu ağrı çok siddetli
Oznurrb Nasippp hamilelikten önce folik asite başlamıştım 5. Haftada bıraktım. Şimdi multivitamin kullanıyorum canım. Ekstra magnezyum kullanmadım. Çok çok zor durumda kalmadıkça gebelikte fazla ilaç kullanılmasına karşıyım biraz. İnşallah bebek vardır 🙏🏻
Nasippp Sedos2020 çok teşekkür ederim kuzucum inşallah bakalım benim ağrılarım neye çıkacak 😇 rabbime hayırlara ulaştırsın 🤲🏻☺️
Sedos2020 Benim en belirgin belirtim bacak ağrım diye bilirim. 2 senedir hamile kalamayan ben o bacak ağrısından dolayı anlamıştım hamis oldugumu
Nasippp Sedos2020 Evt doktorunuz vermedi mi bişey belki magnezyum rahatlatır sizi 🤦🏻♀️ Canım daha önce kayıplarım oldu kan da pıhtılaşam var şubattan beri deniyorum şubatta rahim filmi çekildim temiz çıktı.
Nasippp Oznurrb Emin ol bende kullanmak istemem ama daha önce kayıplarım var 😞 kan da pıhtılaşmam var öğrenince iğne kullanıcam 🤲🏻 Şuanda coraspirin ve folikasit kullanıyorum
Melike37 Sedos2020 cuma karınmdan baktı rahim kalınlaşmış dedi betaya baktır tekrar dedi baktırdım 1946 çıktı dedi altan rahatlıkla gözükür ama ben korktugum ıcın bakmadı bu hafta karından bakmak ıcın randevu verdi
Oznurrb Nasippp çok çok geçmiş olsun canım. Gerekiyorsa tabiki kullanacağız bebeğimizin sağlığı için herşey. Benim ilaç kullanma kıstasım şu oluyor ; bebek için gerekli mi? evetse kullanıyorum. Cevap hayırsa içmezsem ağrıdan acıdan ölür müyüm diye soruyorum kendime cevap hayırsa kullanmıyorum 😁
Sedos2020 Melike37 gözükür inşallah korkma 20500 lerde gören yakinlarim var birazcikta dollenmeyle alakalı ..
Melike37 Sedos2020 doktorda karından 3000 le 6000 le gözüküyor dedi ama altan 1500 den sonra gözukuyor rahatlıkla dedi
Nasippp Sedos2020 valla kimi hgs den sonra hemen kalıyor nedense bende etkisini göstermedi 😂 sağlıklısı hayırlısı olan olsun 😴
Nasippp Oznurrb eşim gibisin desene 😁 eşim hasta olsun 1 parol dahi içmez ama benim yaşadıklarımdan ötürü hamilelik için bişey demiyor canım ☺️ Yoksa normalde başım ağrıdığında ilaç içtiğimi görürse kızar içme die 😂