Gulsah29 Diş ağrısı için ne yapılabilir hamilelikte🤷♀️ Parol içtim ama etki etmedi acaba serum daha mı etkilidir ?
Hkmt Gulsah29 paradontax dis macunuyla duzenli fircala ve 1 cay bardagina ilik su 1 cay kasigi karbonat 1 cay kasigi tuz gargara yap canim agzinda calkala
Meryemaaa Gulsah29 Parol iyi geldimi ? Bende 37haftaligum dolgum düştü sanırım iki gündür çok kötü ağrıyor gargara işe yaramadı Parol icsem mi duye düşünüyor um
Tugbaiklima Gulsah29 Canım hamileler minosette kullanabiliyor . Minoseti tok karnına icersen çok faydasını görürsün. Ben çok faydasını gördüm . Çok geçmiş olsun
Esmahan Gulsah29 Pelit bulabilirsen canım Pelit suyunu kaynat su ılık olunca ağzında ağrıyan dişin tarafında suyu tut birazda olsa dindiriyor agrını .
Tugce20 Karanfil diyorlar genelde ama bana etki etmemişti iltihap varsa eğer antibiyotik kullanmadan geçmez zaten canım
Meryemaaa Gulsah29 kaç haftaliksiniz bu arada benim doğuma bir hafta kaldı kullandım ama bişey olmaz umarim
Cansuu54 @Gulsah29#canım bende aynı durumdayım hem damak ağrısı hem 20lik diş iltihaplanması günlerdir gram uyku uyumuyodum diş doktoruna gittim gebe olduğumu belirttim antibiyotik verdi. Gebelerin kullandığı bir antibiyotikmiş ben hemen alıp kullanmadım ertesi gün 2 tane kadın doğum doktoruna danıştım bir problem olmaz kullanabilirsin dediler. Kullanıyorum biraz da olsa rahatladım ama antibiyotik kullanmadan önce iltihabın varsa sarımsak koy iltihaplı yere ama damaklarda problem varsa biraz karbonata bir kaç damla su damlatıp damaklarına sür ben günlerce bunlarla idare ettim
30148 1 tane limon sıkın içine bir kaşık tuz atın karıştırın ağrıyan tarafta tutun ve sonra calkalayip.tukurun ben böyle baş ettim neler denedim hatta yanima sprey şişesine koydum dışarda falan hep yanımda belki iyi gelir