Aysunkoymen Park yataklar icin en uygun yatak nedir szce visco mu pamuklu mu? Bide hangi markanin yardmci olabileck olan varmi
CansuDRY Aysunkoymen Visco kullandım kızımda. 4 yıl kullandık. Kızım 6 buçuk yaşında. Şimdi aynı yatakta oğlum yatacak. Çok memnunum. Hiçbir zaman da koku falan yapmadı.
Gnl0606 Canım ben viskonun daha iyi olduğunu duymuştum visko aldırdım ama markasını tam bilemiyorum internetten hepsi buradadan aldık hatta iki ertesi gün elimize ulaştı. Ama visko olması ile alakalımıdır bilmiyorum acayip ağır bir kokusu vardı bşiğin içini kokuttu yani o derece bir kaç gündür balkonda havalanıyor henüz almadım içeri ama inşallh o koku gitmiştir😁
BaLVeAnnesi Bende kraft visco yatak aldım canım park beşik için çok araştırdım en çok bu öneriliyordu
BaLVeAnnesi Aysunkoymen evet bende okumuş tum onu ama actim özellikle de inceledim hiç bir koku yoktu soylenilen gibi
littleangel Aysunkoymen daha bebis doğmadı 🤷♀️Kullanmadık ama koku olayını hiç duymadım şimdiye kadar 🙄
CansuDRY gurcem Maalesef hatırlamıyorum. Üzerinde yazıyorsa da çıkarıp bakmam lazım, henüz hazırlamadım yatağı😕