Zzynpp Güzel anneler merhaba 13 haftamdan bu yana coraspirin kullanıyorum şuan 28 haftadayım ama doktor bugün bişeyler söyledi beni korkuttu bu çeltiklenme 32 haftadan sonra bebekde gelişim geriliği suyun azalması gibi durumlar söz konusu olabiliyor bebek yaşamıyor gebelik sonlanıyor gibi konuştu şuan çok kafama taktım benim gibi durumda olanlar var mi acaba 😔 yada Doğum yapanlar
Dilann12 Zzynpp suan suyu normal benimde havuc suyu çok iç bende bugün içmeye başladım su azalmaması icin iyimiş o bazıları günde bi ic diyor bazıalrıbir gün ara ber diyor o sana kalmış
Zzynpp Dilann12 sana ne dedi doktorun canım haftasına göre uyumlu olduğunu söyledi ama bu tarz şeyler de dile getirdi korkuyorum üzüldüm kafama da takıyorum sende kullanıyor musun ilaç
Dilann12 Zzynpp İnan bende çok ağladım çok üzüldüm içini ferah tut. Sende tansiyon yükselmesi de oluyor mu herseyi uyumlu iken karnı 2 hafta geri senle aynı benimde Coraspin imom gyno ferro kan ilacı kullanıyorum
Zzynpp Dilann12 Tansiyon şuan normal gidiyor canım ama ilerleyen aylarda sıkıntı olabilir kilona yediklerine dikkat et dedi ben coraspirin ve kan ilaçı da seninkinden kullanıyorum karın çevresi haftası ile uyumlu ama korkuyorum bende gerileme olur mu filan diye