Aysealtuns Arkadaslar merhaba ben bir kere düşük yaptım şimdi tekrar hamileyim 6 haftalık bugun nokta gibi koyu kırmızı kan geldi cok panik oldum aynı zamanda progestan kullanıyorum yardımcı olursanız sevinirim @
Seymaucan Aysealtuns Bir doktora görün istersen hiçbir kanama normal değil ama progestoran kullanman iyi olmuş
Aysealtuns Seymaucan yarın gideceğim ama yerleşme kanaması 6 haftada olurmu bilemedim cok panik yaptım
Burcu_23 Aysealtuns benimde oldu 6. Ve 7. Haftada. Bende progestan iğne kullanıyordum İğne ucu kadar nokta şeklinde geldi. Bidaha da olmadı. İnşallah seninde öyledir. İçini ferah tut.
Cansubuke Aysealtuns olur ama yerleşme kanaması kahverengi gelir genelde kırmızı yada pembe olan hiç bi kanama normal değildir
Burcu_23 Aysealtuns panik yapma benimde daha önce bi düşüğüm vardı. Seni anlıyorum elinde değil ama iyi düşün iyi olsun. Allah hayırlısıyla sağlıkla hepimizin kucağına almayı nasip etsin 🙏🏻
Aysealtuns Slnbsr aynen gideceğim canım rabbim kimseye yaşatmasın hwpimiz sağlıkla kucagımıza alalım inşallah 😞
Aysealtuns Mervetas53 hayır daha duymadım ben progestan fitil olarak kullanıyorum yarın sabah gideceğiz doktora