Kubraomer04 Kızlar merhaba eskişehirde yaşıyorum. Doktor konusun da çok kararsizim ilk muayenemi anadolu hastanesi tanser beye oldum fakat içimde anlam veremediğim bi memnun kalmama duygusu oluştu tanser beye gidip memnun olan var birde aynı hastanede ki gülbin erol a gidenler nasıl ilgisi alakası
nghn87 Kubraomer04 ben tanser beyin hastasiyim 30.haftadayız çok şükür hiç sıkıntı yaşamadım kendisiyle. Tanser beye randevu bulmak çok zor oldugu için ilk gülbin hanıma gitmiştim banada o çok soğuk ve itici gelmişti.
Ztbr Dediğiniz doktorlari bilmiyorum benm toptan o hastaneye güvensizliğin olduğu ocin hiç gitmedim açıkçası neden bilmem ama guvenesim gelmiyo ben Batıkent ümit seda deniz ışıklara gidiyorum önceki hamileligimdede Murat senola gitmiştim ikosonide tavsiye ederim 😍
Kubraomer04 Ztbr anladım peki şey mesela ilk randevunuza gittiğiniz de doktora siz mi sordunuz hani ne zaman ne testler yapılacak süreci vs yoksa doktor size anlattı mi hani şu haftalarda bunları yapicaz gibi demiş miydi
Ztbr Kubraomer04 Seda hanım tane tane hepsini anlatır bı yıl önce dogumuma girdi bildiğim halde herşeyi tekrar anlatır Instagram'da takip edin isterseniz bı fikir olur sizin içinde 😍