Bebebebem 38 haftalik gebeyim 15 kaşıma gün aldım ama hiç sezeryan olmak istemiyorum normal dogurmak istiyorum doktordan geliyorum simdi hic sanci acilma bisey yok ama agrilarim cok oluyor aslinda plesenta on duvardaymış bu normal dogum yapmama engel değilmiş kızlar neler yapabilirim açılmam olsun normal doğurayım diye doktor sezeryan ol kurtul ne uğraşıyosun diyor yardım edin neler yapabilirim
1dem Bebebebem doktorun kolayına geliyor heralde sezeryan öyle dediğine göre. Valla ben normal yaptım 37.haftamda ama ekstra bişey yapmadım çok hareketli biriyim merdiven çıkardım çok bide yürüyüş inşallah işe yarar canım 😊
MammaB Bebebebem daha gününüz var doktorunuza normal istediğinizi bildirin ona göre kontrole çağırsın sizi
Deletedmom6 Bebebebem Bence asla doktoru dinleme kokay olsun uğraşmasın diye hemen sezaryen demiş ne yapabilirsin açılma için bilmiyorum ama bebeğin tesr değilse normal doğuma engel bişey yoksa elbet sancın da olur açıklığında
Mudurehanim 1dem bende 37+1 deyim 1cm acılmam var hafifte agrılarım var normal dogurmak istiyorum sizin bebeğiniz ne kadar dogdu? Küveze girdimi? İçimden 38 i beklese diye geciriyorum ama yinede yürüyüş pilates topuyla hareketler yapıyorum acılma olması için
Canan_irem96 Yani anne anne dir dogum dogum ama normal sansizin varken gwrcekden neden sezaryan olasinizki bazi caylar var diyolardi hurma yuruyus bol sicak su hayirlisiyla kucaniza almayi nasip etsin mevlam 🙂
Betullmim Ya u doktorları bakanlığa falan şikayet etmeklazim. Zorunlu olur anlarım, anne korkuyordu ister hadi yine anlarım da normal isteyen kadını sezaryana yönlendirmek nedir. Paraci ve kolayı doktor. İnternete gir bak normal doğan çocukla sezaryanla doğan çocuğun sağlığına etkilerine. Pilates topunda zıpla diyorlar. Ya da doktorunu değiştir.
aslimutlu1 Bebebebem yürüyüş yap , merdiven in cık . Sıcak suyla beline masaj yap . Esinle ilişkini arttır , hurma ye . Squat yap . Bol bol dua🙄 plates topunda zıpla . Acılırsın insallah
1dem Mudurehanim yok canım gayet iyiydi sancıyla gitmiştim. Sabah gittim akşam çıktım hastaneden yatırmadılar bile. Hayırlısı olsun. Erken de değil anca 38.haftadasınız
Mudurehanim 1dem Sağlıkla büyütün inşallah🙏🏻Ne güzel sorunsuz bir dogum yapmışsınız bizede nasip olur inşallah🙏🏻
1dem Mudurehanim inşallah bu doğumu yapalı 6 sene oldu ikinci de yolda 16 haftalık ☺️. Rabbim herkesi hayırla kurtarsın.