Sasahu Kızlar merhaba aranızda taşikardi sorunu olan var mı benim gibi nabızlarınız yükseliyor mu? Benim 120/130 ları bulduğu oluyor zaman zaman doktor ilaç verdi ilacın adı beloc çarpıntın olduğu zaman al bir tane dedi ama içmeye korkuyorum bebeğe zarar verir mi endişesi var. Doktora bebeğe zararı var mı diye sorduğumda net bişey söyleyemiyor😕
HNur_06 Sasahu benimde hep yüksek. Hatta nstde alet bile alarm verdi ama hemşire olur böyle dedi. Bebeğe ayak uydurmaya çalışıyor kalbimiz. Kaç haftanız kaldı bilmiyorum ama doktor verdiyse ilacı sadece rahatsız olduğunuzda içerseniz zararı olmaz herhalde
Sasahu merveeymeen nabzın yüksek olduğu için mi yattın canım?çok geçmiş olsun benim de holterde 180 filan çıkmış
Hazaaalll Yükseldiği oluyor 120nin altına düşmüyor. Doktorum kardiyolojiye yönlendirdi dün tüm tetkiklerim yapıldı kalpte problem çıkmadı. Kansızlığa bağladı doktorum nedenini. Talasemi taşıyıcısıyım ben o yüzdendir,bu haftadan sonra daha da artabilir çünkü bebeğin kan ihtiyacı artıyor dedi :)
Sasahu merveeymeen ondan geçmiş olsun canım hayırlısıyla sağlıkla bebeklerimizi kucaklarımıza alsaydık🙏🏻