Nuref 22 +3 gunluk hamilelik detayli ultrasonda rahim agzi uzunlugu 13 mm olmus 8 mm genislenme var Serklaj yapildi ama tutmadi.progesrton tedavisine basladiq kimler son aylara kkmi aparmis hamileliyin?
Duygu19031903 Nuref ben dikisliyim canım.30 oldum erken doğum riskimiz var ciğer gelistiririci olucam bugün
elmdmr Nuref canım progestanı nasıl kullanıyosun benimde dikiş atılcak progestanıda hamileliğimin başından beri kullanıyorumda etkisi oluyomu
Nuref Duygu19031903 bende dikis tutmadi ilac tedavisine baslandi simdi insallah 34 36 haftasina getire bilirim sende canim..
Nuref Duygu19031903 tikis her atildiginda dagiliyormus etim hekim akinti etini yumsaltmis onun icin dedi dikis tutmuyo insallah tedaviyle yataaraq gecire bilirim
Duygu19031903 Nuref ilk defa duydum canım ya ondada bi hayır vardır emin ol. Yat sen hep geçer bu günler. Ben 30 haftalığımı. 25 haftadır yatıyorum
Nuref elmdmr gunde 3 defa 200 luk atiyorum canim 3 defe maqnezum atiyorum.karin gerilmesin diye hemde sam koyuyorum
elmdmr Nuref anladım canım çok teşekkür ederimm Rabbim sağlıcakla kıcağona almayı nasip etsin inşallahhh