Blackkcat hulya_1919 canım belki anne babnın göz rengini görüp olası konuşmuştur,benim eşim mavi gözlü ben koyu kahve,çocuklarım hep renkli göz doğup 6.aya doğru kahverengi oldular😌
Meltemkskn Deletedmom6 Kız benim kaynanamda kocamı ters doğurmuş hemde normal 😂bende ilk inanmamıştım ama öyleymiş
yagmurkiz Meltemkskn Deletedmom6 Mümkün arkadaşlar beni de annem normal ve ters doğurmuş sapasağlam sadece biraz zor ve uzun olmuş doğum
Bugurix Deletedmom6 yanlız böyle birşey mümkün arkadaşınız doğru söylüyor olabilir ,göz rengi saçma geldi bana.
yagmurkiz hulya_1919 kan tahlili genetik bir tahlil anneden alınan kan içindrn bebeğin dna sı ayrılır bütün anamoliler %99 oranında tespit edilebildiği gibi bebeğin genetik tüm özelşikleri çıkar ten göz saç rengi hepsi ama burdan alınan kan yurt dışına gidiyor orda yapılıyor bu test
Deletedmom6 yagmurkiz Alla alla ama sonuç olarak ters yani bebeğin boğulma kolunun bacağının çıkma ihtimali var nasıl olur
yagmurkiz Deletedmom6 valla oluyormuş bide öyle ufak tefek te değil 3600gram doğmuşum 😊 hatta ebeler ters geliyor napıcaz demişler doktor yapcak bişey yok doğurtcaz demişler ve sapasağlam doğmuşum 😊
Hasisinmelegi Özel testi var onun yurtdışında yapılıyor bilmem kaç bin dolara. Hatta çocuğun sayısal mi sözel mi sanata mi spora mi bile yatkınlığı çıkıyor tüm genetik özellikleri falan. Ama ultrason ile bakılacak bişi değil tabiki güldüm sabah sabah
hulya_1919 Hasisinmelegi belkide vardır ama maliyetide vardır bence onun bizim gibi sıradan insanların yapabileceği bşy olduğUnu sanmıyorum
Yavuzum1202 Ayy bide bu çıkmasın cınsıyet icin bı sürü teori çıktı sımdide göz rengi postları cıkmasın 😂😂😂