ikiKizAnnesi_ Kızlar biraz uzun olabilir okumak isteyen okusun bizimde hikayemizi 💖 Geçen hafta Perşembe akşamı eşimle oturuyorduk eşimde neden gelmedi nezaman gelecek acaba kızımız dedi 🙈bende bilmiyorum ama bende gelmesini bekliyorum dedim 😅 neyse biz yattık ama o akşamı sabaha kadar hep rahatsızdım ağrım yoktu ama uyuyamadım🤷♀️Sabah 5 oldu dedim kalkıyım Wc birde baksam Kann tabi ağrım yok ama korku girdi neyse eşim de o akşamı iş arabasıyla eve geldi neyse ben anneme resim gönderdim dedim eşim gitsin iş arabasını bıraksın kendi arabasını alsın gelsin eşime ben daha kalk arabayı bırak gel benim kanamam var diyince hemen eşim kalktı ağrın varmı dedi ben ağlamaya başladım😅 yok ama kanamam var dedim neyse yüzünü yıkadı ben gidiyorum birşey olmasın ben gelince dedi dedim yok sen dikkatli git .Bende o gelince dedim hazırlanıyım hazırlandım hastaneye gitik baktılar dediler normal bebek yer yapıyor gelmek üzere ağrıların olunca hemen gel dediler eve gönderdiler, eve geldik yemek yedik ben biraz uzandım yarım saat uyumuşum kalktım eşime dedim gidelim annem giline canım çok sıkıldı benim tmm dedi gittik saat akşam 8 zinde eve toplandık ağrılarım gelmeye başladı🙈 bu arada ikinci hamileliğimdi kızım wc istedi götürdüm çocuğumu zor giydirdim eşim de bizi bırakıp çıktı dedim bakıyım biraz daha neolacak ona göre arıyacam eve toplansın😅 ağrılarım hızlandıkça hızlandı eşimi aradım çabuk gel ağrılarım başladı dedim hemen geldi Annem de akşam işe gidiyor işteydi annemi de aldık iş yerinden hemen hastaneye gitik gidince yarım saat bebeğimin kalbini dinlediler saat 22:30 dan 23:00 kadar ve ben artık sarı limon gibi olmaya başladım ağrılardan 😌doktorlar bir bakalım kaç cm açıklık var dedi daha bakınca 7 cm açıklık olmuş dedi ben şoookk daha bir saat geç gitseydik evde doğuracaktım😂 hemen doğumhaneye aldılar beni suyum ozaman patladı doktorlara dedim bebek geliyor beni yatırın yatağa hemen yatırdılar yatınca ben doğum başladı ve bir kez oh demeden kızımı doğumhaneye girmemle doğumile 35 dakikada kucağıma aldım bir daha şok olduk😂 çunku ilk kızımda çok çektim Annem yanımdaydı çocuk olduktan sonra eşimi çağır dedim annem eşimin yanına gitmiş gel bebeğin doğdu demiş eşim inanmamiş😀 yanıma girdi bebeği gördü eşim dayanamadı fenalaşmış çıktı yanımdan çünkü ilk doğumumda eşim yanımdaydı ve herşeyi gördü nasıl zor Anne olunuyor diye ağlamıştı yanımda fln bebeğim gözlerini açtı hiç ağlamadı yıkadılar kilosunu çektiler giydirdiler yok sesi çıkmıyor açmış gözlerini bakınıyor😂 3 gün hastanede yatık ve dün sabah çıktık çok şükür Allahıma Mübarek Cuma akşamında bizi su gibi kurtardı dilerim tüm hamişlerin doğumu benim kadar çabuk ve kolay olsun inşaAllah işte nezaman gelecek derken şimdi yanımda uyuyor ,❤️
Nevinnn ikiKizAnnesi_ allah analı babalı büyütsün darısı başımıza inşallah tek avazda doğurmak 😅 çok güzel olmuş doğumun maşallah ama neden 3 gün yattınız hastenede normal olmasına rağmen
ikiKizAnnesi_ Nevinnn Ben almaniyada oturuyorum canım burda herşey normalse 3 gün tutuyorlar türkiyede nasıl bilmiyorum🤷♀️