Gulanelis Ben bugün hastaneye gittim daha önce kan tahlilide verdim sonuç 6 haftalık çıktı zaten sin adet tarihim 19 eylül buna göre bugün 6+5 haftalık olması lazımdı ama bugun ultrasonda 5+3 haftalık göründü doktor protestan yazdı haftaya yine çağırdı sorun yok dedi ama anlamadim neden böyle olduğunu ilkide düşüktü şimdi bu aklıma takıldı böyle bir durum yasayan var mi?
37aysgl Gulanelis geç döllenme olabilir canım doktorun önceden düşük yaptığını biliyosa tedbir amaçlı vermiştir
Kuzucugunannesi Gulanelis canim hangi hastaneye gidiosun korkma bisey yoktr 1 kaybin oldugu icin tedbir amacli vermistir o gec dollenme olmis ondan bnmde normalde adet gunume gore 14 haftalik gittiğimde ama ultrasonda 13 olarakti yani 1 haftdan bisy olmaz
Dilaraxx Gulanelis benimde 15+0 olması gerekirken 14+5 iz bilemedim yani uygulamaya göre ilk yazdım olması lazım bence sorun değildir geç döllenmştr herhalde 😊
Gulanelis Yaa evet öyle soyledi ama şaşırdım kalo atışını dinlemeye gitmişken 5+3 deyince bir sorun var sandim
Gulanelis Dilaraxx evet bende uygulamaya göre biliyordum doktorda oyle dedi ama dediğiniz gibi inşaAllah bir sorun yoktur