Ftmtks Merhaba anneler ilk defa yazıyorum. Avrupa yakasında bildiğiniz önerebileceğiniz perinatolog doktor varmı. Ayrıntılı renkli ultrason çekilmem lazım doktorum uzman doktora yönlendirdi ama o doktor çok pahalı. Var mı acaba önerebileceğiniz bir yer.
Betulaks Ftmtks bugun doktorum bağdat caddesinde bı perınatolaga yonlendırdi renkli ultrason için fıyatı sordum 420 tlmiş en uyguna buldugum yerde koşuyolunda 350 bundan daha ucuzuna rastlamadım ben henuz
Nevinnn Smkrkmz çapa da yapiyolarmi eminmisiniz acaba bende yaptırmak istiyorum detaylı ultrasonda o yüzden sordum
Linabebek Ftmtks cnm Google’a cerrah pasa randevu yaz ilk sayfada çıkıyo kadın hastalıklarına tıkla ordan seç doktor bi kaç güne verirler sürekli takip et anca öyle boş bulursun
Linabebek Betulaks cnm cerrah paşada yaptır bence orası uygun yarım saat sürüyo ben 1 ay önce yaptım ve sürekli takip olduğum doktor Ali bey var yine karar senin tabi
Sonsuzmucizem Linabebek ali hocaya mı takipli siniz cerrahpasa taşınma olayı hakkında bilginiz var mı ne oldu
Linabebek Sonsuzmucizem daha taşınmadı ama taşıncakmş nezman taşınıcağı belli değil bi kaç aya kadar tanışınır ama
Smkrkmz Ben özele gidiyorum bebegim erkek ve böbrek genislemesi oldugu icin sevk etti bakilsin diye.baktilar perinatoloji uzmanlari cok iyiydi.baska yerde 300 e yaptirmistim ama çapada tekrar bastan asagiya baktilar kuruş almadılar.2li testi haznedarda özel Meltam hastanesinde 250 ye ayrintiliyida özel çapaya 300 e yaptirmistim.Özel capanin perinatoloji doktorlarida cok iyi
Sonsuzmucizem Smkrkmz geçen hafta gittiğimde 1 aya kalmadan taşınma durumu var o ara doğumhane kapanacak falan dediler 36. Haftadayım riskliyim ne olacak merak ediyorum özel hastaneler beni kabul etmiyor