iremanne Merhaba hanımlar üniversite hastanesinde doğum yapanların söylemlerine , deneyimlerine ihtiyacım var . Her gittiğimizde farklı doktorlara asistanlara mı muayene oldunuz ? Doğum nasıl gerçekleşti kısacası memnun kaldınız mı ? İzmit’te Ali Kahya kadın doğuma asla gitmek istemedim
Busracnbr iremanne Bende oraya gidiyorum hep farklı doktor oluyor ama doğumu nasıl? Sonrası nasıl? bende merak ediyorum🤷♀️🤷♀️İnşallah orda doğum yapcam 🤲🏻
Yenianne26 Ben normal de özel hastaneye gidiyorum fakat tansiyon yüksekliğinden sebeb doktorumun sevki ile gittim evet her muayenede farklı doktor var. Eğer gece sancılanıp gelirseniz kim nöbetçiyse o doğum yapıyor sizi. 5 gece yattım 5 gece de bu şekildeydi. Ama sürekli gelip kontrol ediyorlar var en ince ayrıntısına kadar bir sorun var mı diye bakıyorlar. Tek kötü yanı bazı doktorları çok suratsız ve katı 🙈
iremanne Yenianne26 doğumdan sonra kalınan odalar nasıl , yanımızda aile bireylerinden biri kalabiliyor mu
Gulce1 Yenianne26 Merhaba. Umuttepe’de doğum yapıyorsunuz sanırım. Benim planlı sezaryen olacak mecburen bir yıl önce ameliyat oldum çünkü. Aydın hocanın hastasıyım. Doğum şartları nasıl hastanenin. Tavsiye eder misiniz?
Aozge Devlet hastanelerin hiçbirine gitmek istemiyorum ama maalesef bazen onların eline kalıyoruz 😔 hele kadın dogumcuların hepsi mi suratsız olur. 🤭 Unıversıte hast. hiç gitmedim fakat detaylı 4 boyutlu çekime gitmeyi düşünüyorum.
iremanne Bende özel akademi hastanesine gidiyordum muayeneye ama üniversitede hastanesinde doğumun daha iyi olacağını düşündüm . Evet çok ayrıntılı güzel muayene ediyorlar . Doğumhanesi de iyidir umarım
Yenianne26 iremanne ben doğum yapmadım henüz ama iki bölüm var doğumhane ve servis. Bebek olunca yanınıza bir kişi alıyorlar doğumhane tarafındaysınız babası giremiyor içeriye maalesef sadece yanında kalan olabiliyor
_zehra_ Gulce1 aydın hocadan memnunmusun ya. Bende ona gidiyodum ama çok ta içime sinmiyor . Herkez çok iyi diyor kötü yorum hiç duymadım ama biraz ilgisiz gibi. Ne sorsam normal diyor, ultrasonda bebeği göstermiyor, kendi bakıyor, ölçüyor okadar 🙄
Gulce1 _zehra_ myom ameliyatımı aydın hoca yaptı. Çok çok iyi geçti çok şükür. Onun sayesinde bebek bekliyoruz şimdi. Hastane şartları yüzünden ben doğum için korkuyorum. Emin olamıyorum.
_zehra_ Gulce1 yani özel hastane gibi olmaz tabi. Ben önceki doğumumu da orda yapmıştım, odalar doluydu, doğumhane de kalmıştım. Bu defa insallah tek kişilik oda istiyorum bi aksilik olmazsa