Haticenurum123 Arkadaşlar benim bebeğim bugün 22 günlük oldu dünden beri burnundan nefes alırken fiş fiş sesi çıkıyor ozellikle ağladığında yada uykusu geldiginde ara sira hapşırıyor ama sürekli değil evde gripli kimse de yok hem bebegimin baska sorunu da yok rahat emiyor huysuz değil sizin böyle sorunlarınız oldu mu acaba?
Happy12 Haticenurum123 aynısı bendede var sorun etme yeni doğanlarda böyle sorun oluyormuş canım için rahat etsin istiyorsan gene bi doktora götür ben de evham yapıp doktora götürdüm aynı şekilde açıkladı yani artık öyle evham yapmıyorum 🥰😂😊
espalp Haticenurum123 burun kanalları dar olduğu için oluyormuş bir ay kontrolünde ben doktora sordum. Burun temizliği yapıyorum düzenli ama temizken bile bahsettiğiniz ses çıkıyor özellikle mama yerse yapıyor oğlum. 🙏🏻
Mini9 Haticenurum123 1 aylık oldu bebeğim bu gece nefes alıp verdikçe onda da aynı şey olmaya başladı bende hasta mı ettik çocuğu diyorum cuma günü aşı için gittiğimde soracağım doktora umarım iyidir bebişlerimiz
Happy12 Haticenurum123 burun kanalları küçük ve darmış o yüzden olurmuş bu şekilde sesler fazla takma kafana sen canım için rahat etsin istiyorsan doktora götür bi raht et
Haticenurum123 espalp yaa zaten kuvezde yattı 1 haftadır yanımda grip olmasın enfeksiyon kapmasın diye eve de kimseyi almiyorum insallah hasta degildir sizin dediginiz gibidir
espalp Haticenurum123 evet. Doktora sordum yumuşak davrandığın sürece hiçbir zararı yok dedi bebek küçük olsa da. Nefes alamazsa burnundan daha kötü bence. Tonimer lab kullandığım marka