M_e_s mavi00 ben 42+5 te dogum yaptım kızım 4 kılo üzere ve 57 cm'de resmen ıcınde büyüttüm dıyebılırım
Kardelenyigit Gullierdi İnan bende bazen çekiniyorum birilerinden dinledikçe ama hemen ayaklanma hayalide ayrı bi hoş geliyor bana yürüyerek çıkmak istiyorum allahım nasip ederse gidişat ne olur tabi bilemiyorum 😊
M_e_s Kardelenyigit kesınlıkle normal dogum kadar güzel bırsey yok rabbım bebegımın ve benım sağlığım el verdıkce ılk secenektır.kızlar kımseyı dınlemeyın sadece ılk Allah'a sonra kendınıze güvenin sonrasında herşey çok güzel oluyor ve kımseye muhtaç olmadan bebegınıze bakabılıyorsunuz
Kardelenyigit M_e_s bende bunu istiyorum kimseden gerekmedikçe yardım almak istemiyorum doğruyu yanlışı eşimle öğrenmek istiyorum büyütmek istiyorum 😊
Gullierdi M_e_s aynen ınsallah tabı benım cok arkadaslarım aılem normal dogum yapıp hıc bısey olmamıs gıbı yuruyorlar fln ne guzel.. ınsallah hepımıze nasıl olur normal dogum
mavi00 Gullierdi sezaryen sonrası normal doğum yapan bir doktor bulmanız gerek ama her doktor yapmıyor maalesef.
M_e_s mavi00 evet. Ve tek korktuğum dikişti oda olmadı Allah'ıma şükür ebelerım çok ıyıydı beyni çok ıyı yönlerdırdıler.
mavi00 Herkes için hayırlısı olsun artık. Sezaryen çok böyle korkunç birşey gbi bakmıyorum. Gerekirse tabiki olacak. Normal doğurmak bakalım nasip olacaksa ne alaa. Ama yine de büyük konuşmiyim o kadar asla beklemem. Afakanlar basar bana😂
M_e_s mavi00 basıyor zaten korkun oluyor ya suyum gelırse ya anlamazsam dıye çok tedırgındım ama son haftalar hergün yada ıkı günde bır doktora gıdıyordum bebegı kontrol edıyorlardı allahtan sımdı bekleme suresı 1 haftaymış o kadar beklemıcem.
M_e_s mavi00 turkıyede yasamıyorum Almanya'da yasıyoru Kardelenyigit senınde öyle olma olasılığın var doktor bana soru kaç kılo doğmuşsunuz dıye benım annemde 4kılo uzerı doğurmuş.kızlar çatlak keremi önerırım söze ben 22kılo alan bırıyım. bİo öil var ve şuan turkıyede carrefourda ındırımde
Kardelenyigit Kızlar biz üç kardeşiz abim 3.800 normal doğum,ben 4.500,kardeşim 4.600 vallahi çatır çatır normal doğum yapmış annem hala şaşıyorum anne nasıl canın varmış diyorum 😂
mavi00 Kardelenyigit Eskiden bu kadar hava kirliliği,gıda kirliliği va yokmuş. İnsanlar doğal besleniyorlar,hareket halindeler. Bize baksana elimizde telefon oturuyoruz. Çok bozulduk. Eski düzen eski güç eski sağlık kalmadı ki artık.
Kardelenyigit sedasevval prilam dr diye bi hap inanın müthiş bir şey doktorum yazmıştı ve doktorumda bayağı tecrübeli kadın